آتی کاوان پارس طرز تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر به عشق صبحانه از خواب بیدار می شوید، رول تست فرانسه یک گزینه فوق العاده است که انرژی کل روزتان را فراهم می نماید. با طرز تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی با ما همراه باشید.

پنیر خامه ای ویلی از ترکیب خامه و شیر بدست می آید. این پنیر به دلیل بافت نرم، طعم ملایم و رطوبتی که دارد، یکی از خوش خوراک ترین پنیرها است.

مواد لازم برای تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی

  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ویلی
  • ۲ قاشق سوپ خوری عسل
  • یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
  • ۱۲ ورقه نان تست
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ فنجان شیر
  • یک هشتم قاشق چای خوری وانیل
  • ۴ قاشق چای خوری بادام پودر شده
  • ۳ قاشق سوپ خوری پودر سوخاری
  • ۳ قاشق سوپ خوری شکر
  • سس شکلات و برش های میوه مقداری برای سرو

طرز تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی

ابتدا داخل یک ظرف پنیر خامه ای ویلی، عسل و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.

قسمت تیره دور نان ها را برش بزنید و جدا کنید و روی نان ها را وردنه کشی کنید. روی یک طرف نان مقداری از مخلوط پنیری بمالید و نان را رول کنید.

داخل یک کاسه تخم مرغ و شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر بادام، پودر سوخاری و شکر را هم مخلوط کنید.

رول های آماده شده را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس داخل مخلوط بادام بغلتانید.

یک تابه بردارید. مقداری کره داخل آن بریزید و رول ها را داخل تابه بچینید. یک طرف رول ها را که سرخ کردید، از طریق یک قاشق آن ها را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.

داخل یک بشقاب چند عدد دستمال کاغذی بچینید و رول ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.

رول تست فرانسوی با پنیر ویلی آماده است. داخل شرف مناسب سرو نموده و با مقداری سس شکلات و برش های میوه مورد علاقه تان تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 541 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.