آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در ادامه با طرز تهیه سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق آشنا خواهیم شد.

مواد لازم سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

  • سه چهارم پیمانه آب انار
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۲ قشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
  • سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
  • نصف پیمانه دانه انار
  • نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
  • یک عدد گلابی بزرگ و سفت

طرز تهیه سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

در یک ماهیتابه آب انار را ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا حجم آن به یک چهارم پیمانه کاهش یابد. اجازه دهید سرد گردد، با آبلیمو، نمک، روغن، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

در یک کاسه سالاد، به آرامی اسفناج، کلم قرمز، دانه های انار و فندق را با سس آب انار ترکیب کنید.

گلابی را چهار قسمت کنید و وسط آن را درآورید. گلابی را به صورت رشته رشته خرد کنید و روی سالاد بریزید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 356 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.