به گزارش آتی کاوان پارس، در ادامه با طرز تهیه سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق آشنا خواهیم شد.
مواد لازم سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق
- سه چهارم پیمانه آب انار
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- ۲ قشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
- سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
- نصف پیمانه دانه انار
- نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
- یک عدد گلابی بزرگ و سفت
طرز تهیه سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق
در یک ماهیتابه آب انار را ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا حجم آن به یک چهارم پیمانه کاهش یابد. اجازه دهید سرد گردد، با آبلیمو، نمک، روغن، آویشن و فلفل ترکیب کنید.
در یک کاسه سالاد، به آرامی اسفناج، کلم قرمز، دانه های انار و فندق را با سس آب انار ترکیب کنید.
گلابی را چهار قسمت کنید و وسط آن را درآورید. گلابی را به صورت رشته رشته خرد کنید و روی سالاد بریزید.