به گزارش آتی کاوان پارس، میخوایم سالاد انار و پرتقال خونی درست کنیم که حسابی طعم پاییزی داره.
مواد لازم سالاد انار و پرتقال خونی
- ۸ عدد پرتقال خونی
- ۶ دسته شاهی
- یک عدد کاهو
- ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
- یک پیمانه خلال بادام بوداده
طرز تهیه سالاد انار و پرتقال خونی
پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.
شاهی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه های انار و بادام بو داده تزئین کنید.