آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد انار و پرتقال خونی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، میخوایم سالاد انار و پرتقال خونی درست کنیم که حسابی طعم پاییزی داره.

مواد لازم سالاد انار و پرتقال خونی

  • ۸ عدد پرتقال خونی
  • ۶ دسته شاهی
  • یک عدد کاهو
  • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
  • یک پیمانه خلال بادام بوداده

طرز تهیه سالاد انار و پرتقال خونی

پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.

شاهی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه های انار و بادام بو داده تزئین کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 342 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.