آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد خیار ایرانی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سالاد خیار برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده غذایی بزرگتر ایده آل است.

به گزارش، ترشی انداختن سریع، طعم فوق العاده ای به این دستور سالاد خیار و عدس اضافه می نماید. این سالاد برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده غذایی بزرگتر ایده آل است. ما عدس های سبز را برای این ناهار ترجیح می دهیم، چون شکلشان را حتی پس از پختن نیز حفظ می نمایند. می توانید آنها را در اکثر سوپرمارکت ها و خوابارفروشی ها پیدا کنید.

سرکه برنج: نصف فنجان آب: یک چهارم فنجان چیلی تند: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق چایخوری نمک: سه چهارم قاشق چایخوری دانه شوید: نصف قاشق چایخوری خیار: ۲ فنجان کشمش: ۲ قاشق غذاخوری شوید: چند شاخه ماست یونانی: یک چهارم فنجان روغن زیتون: ۱٫۵ قاشق غذاخوری فلفل: برای عطر و طعم عدس: ۱ فنجان پنیر فتا: یک سوم فنجان تربچه: ۴ عدد پیازچه: ۲ عدد گیاهان تازه: ۳ قاشق غذاخوری جوانه های مخلوط: نصف فنجان

۱٫ سرکه، آب، چیلی، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک و دانه شوید را در یک قابلمه کوچک باهم مخلوط کنید. بگذارید به جوش بیاید و سپس ۲ دقیقه آرام بجوشانید. بگذارید کمی خنک گردد.

۲٫ خیار و کشمش را به همراه شاخه های شوید در یک کاسه کم عمق یا ظرف شیشه ای بریزید. مایع داغ را به آرامی روی آن بریزید. ۲ دقیقه در یخچال قرار دهید و در این مدت یک یا دوبار بهم بزنید. آن را صاف کنید (مایع را نگه دارید) و چیلی و شاخه های شوید را دور بیندازید. ۲ قاشق غذاخوری از مایع را در یک کاسه بزرگ بریزید (در صورت تمایل، مایع ترشی باقی مانده را برای ترشی انداختن سبزیجات دیگر یا برای استفاده در سس سالاد نگه دارید).

۳٫ دو قاشق غذاخوری مایع ترشی را با ماست، روغن، فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده مخلوط کنید. مخلوط خیار، عدس، فتا، تربچه، پیارچه و گیاهان را اضافه کنید. به آرامی بهم بزنید تا مخلوط شوند. این سالاد را با میکروگرین یا جوانه تزئین کنید.

منبع: yjc.ir

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 357 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.