آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد سبز بادام و پیاز و انار - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این روزهای سرد پاییز و اناری خوردن یک سالاد رژیمی با انار خیلی میچسبه نه؟

مواد لازم سالاد سبز بادام و پیاز و انار

  • نصف پیمانه بادام خام
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق چایخوری خردل
  • سه چهارم قاشق چایخوری فلفل
  • نصف پیاز بزرگ
  • ۴۰۰ گرم کدو
  • ۸۰ گرم پنیر پامزان
  • ۵۰۰ گرم کاهو
  • نصف پیمانه دانه انار

طرز تهیه سالاد سبز بادام و پیاز و انار

دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بادام ها را با نصف قاشق چایخوری آب، نصف قاشق چایخوری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و پاپریکا ترکیب کنید و در فر بپزید تا طلایی شوند (حدود ۱۰ دقیقه) اسپس اجازه دهید سرد گردد بعد کمی کوبید و کنار بگذارید.

در یک کاسه کوچک سرکه بالزامیک، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. به تدریج یک چهارم پیمانه روغن را اضافه کنید و کنار بگذارید.

یک قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز های حلقه گردیده را با یک قاشق چایخوری روغن بپوشانید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل روی آن بپاشید. ورقه های پیاز را بپزید تا کمی تیره شوند، یک بار هم آن ها را برگردانید (۵ تا ۸ دقیقه در کل) سپس در یک کاسه بریزید و حلقه ها را جدا کنید. در آن را ببندید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا نرم گردد.

کدو ها را حلقه حلقه کنید. حرارت زیر تابه را کم کنید و کدو ها را با یک و نیم قاشق چایخوری باقیمانده روغن و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تفت دهید. وقتی دو طرف کدو ها سرخ شند (حدود ۷-۸ دقیقه) شعله را خاموش کنید، در تابه را بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.

در یک کاسه بزرگ، کاهو ها را با نیمی از مواد و نمک و فلفل ترکیب کنید. کدو و پیاز را دور آن بچینید. بادام و دانه های انار و سپس پنیر و دوباره سس را روی آن بریزید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 344 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.