آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد فوسیلی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سالاد فوسیلی که طرز تهیه آن را می خواهیم در اختیارتان قرار دهیم مثل سالاد ماکارونی خودمان است. فقط با ترکیب سبزیجات و پنیر موزارلای مرواریدی تهیه می گردد. اسم فوسیلی به خاطر نوع و شکل پاستا است. با طرز تهیه این سالاد خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد فوسیلی

  • ۲۵۰ گرم پاستای فوسیلی
  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
  • ۳ قاشق سوپ خوری زیتون
  • یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
  • ۲ قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه
  • یک چهارم پیمانه از هر کدام فلفل دلمه ای قرمز و زرد (نگینی خردشده)
  • یک چهارم پیمانه پیازچه (نگینی خردشده)
  • یک سوم پیمانه زیتون سیاه (حلقه ای خردشده)
  • ۱۰ گرم ریحان (پاک و خردشده)
  • ۳۰ گرم جعفری (پاک و خردشده)
  • ۲۵۰ گرم

طرز تهیه سالاد فوسیلی

مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. پاستا ها را داخل آب جوش با مقداری نمک و روغن بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا نرم گردد. سپس آبکشی کنید.

برای تهیه سس داخل ظرفی روغن زیتون، سرکه قرمز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

بعد از ۱۵ دقیقه، بعد از این که پاستاها نرم شدند، آن ها را آبکش نموده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته گردد.

داخل یک کاسه پاستای آبکش شده، فلفل های دلمه ای، پیازچه خرد شده، زیتون سیاه خرد شده، ریحان خرد شده، جعفری خرد شده و پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید. سس آماده شده را روی سالاد بریزید و سالاد را داخل ظرف مناسب سرو کنید.

نکات طرز تهیه سالاد فوسیلی

  • حتما منتظر شوید تا آب اضافی پاستا گرفته گردد. و گرنه سالادتان بی مزه می گردد.
  • سعی کنید سبزیجات را در اندازه های یکسان خرد کنید تا ظاهر سالاد زیباتر گردد.
  • نمک را در مرحله ای که پاستا را داخل آب جوش می ریزید، اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 428 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.