آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد مجاری با نان تست بدون گلوتن - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سالادخورهای حرفه ای همیشه به دنبال یک رسپی از سالاد های جدید و متفاوت می گردند. این بار می خواهیم طرز تهیه سالاد مجاری را به شما آموزش دهیم. البته با نان تست بدون گلوتن سلینو در مقاله های قبلی درباره مضرات گلوتن و این که چه افرادی نباید گلوتن مصرف نمایند، صحبت کردیم. اگر حساسیت به گلوتن دارید، با خیال راحت می توانید این سالاد را با نان بدون گلوتن سلینو درست نموده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مجاری با نان تست بدون گلوتن

  • ۱ عدد کاهو
  • گل کلم تازه
  • نصف فلفل دلمه ای
  • زیتون، گوجه مینیاتوری و گردو
  • ذرت
  • نان تست بدون گلوتن سلینو
  • نصف پیمانه پیاز
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق چای خوری نمک و زنجبیل
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه سالاد مجاری بدون گلوتن

برای درست کردن سالاد، ابتدا کاهو را خرد کنید. سپس گل کلم را داخل یک قابلمه با آب بجوشانید. اگر مایلید از سبزیجات دیگر مثل نخود سبز و لوبیا سبز هم می توانید بهره ببرید. اگر استفاده می کنید، نخود سبز و لوبیا سبز را همراه گل کلم بجوشانید.

فلفل دلمه ای و پیاز را هم خرد کنید. نان تست را هم به قطعات مربعی خرد کنید. همه سبزیجات را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس فلفل، زنجبیل، نمک، روغن زیتون، سرکه سفید را اضافه نموده و هم بزنید. سالاد مجاری آماده است. آن را در ظرف مناسب بریزید و نان تست، گوجه فرنگی گیلاسی و گردو و ذرت را به صورت مرتب روی سالاد بچینید و نوش جان کنید.

در یک کاسه چهار ترکیب اولیه را ترکیب کنید. در یک کاسه کوچک، روغن، سرکه، نمک سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. پور را روی مخلوط سبزیجات ریخته و روی آن کت بپوشانید. خدمت با یک قاشق چاک دار.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 386 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.