آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر علاقه زیادی به غذاهای دریایی ندارید، پیشنهاد می دهیم با مزه دار کردن آن ها با چاشنی های بکر و خوشمزه از خواص بی نظیر غذاهای دریایی استفاده کنید. با طرز تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز

  • ۴ عدد ساقه پیازچه
  • یک حبه سیر کوبیده شده
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • ۱ عدد رنده پوست لیمو ترش
  • ۳۰۰ گرم میگوی کوچک پاک شده
  • ۱ عدد آووکادو مکعبی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • ۱۵۰ گرم، مکعبی خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده
  • ۲ عدد فلفل قرمز تند کوچک ریز خرد شده

طرز تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز

ابتدا میگوها را پاک کنید. بهتر است برای آسانی کار میگوهای پاک شده بخرید.

یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید. پیازچه ها را خرد کنید. سیر را هم بکوبید و همراه مقداری فلفل قرمز خرد شده داخل روغن بریزید و تفت دهید. میگو را به چاشنی ها اضافه کنید و آغاز به تفت دادن مواد کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید و آرام آرام مواد باهم تفت بخورند.

در ادامه نصف پنیرهای بلوچیز را همراه آب و رنده پوست لیموترش به مواد اضافه نموده و تفت دهید. مواد را از تابه خارج نموده و در ظرف مورد نظرتان بریزید.

یک عدد آووکادو را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید. آووکادو را به میگو اضافه نموده و پنیر های باقی مانده را هم اضافه کنید. گشنیز را هم روی سالاد بریزید.

نکته ای برای تهیه تین سالاد باید رعایت کنید این است که آبلیمو را همان اول اضافه نکنید؛ بنابراین اول میگو را کمی با چاشنی های دیگر تفت دهید و بعدا آبلیمو را اضافه کنید. چون آبلیمو باعث سفت شدن میگو می گردد.

سالاد آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 323 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.