به گزارش آتی کاوان پارس، در هوای خنک پاییزی سالاد انار و مغز دانه ها میل بفرمایید.
مواد لازم سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها
- دو و یک چهارم پیمانه آب انار
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
- یک قاشق چایخوری آویشن
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- ۴۵۰ گرم مخلوط دلخواه سالاد
- یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده
- یک چهارم پیمانه جعفری خردشده
- دو پیمانه گردوی بو داده خردشده
- یک و نیم پیمانه دانه انار
طرز تهیه سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها
آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه گردد. اجاره دهید سرد گردد و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.
سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.