آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در هوای خنک پاییزی سالاد انار و مغز دانه ها میل بفرمایید.

مواد لازم سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها

  • دو و یک چهارم پیمانه آب انار
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • ۴۵۰ گرم مخلوط دلخواه سالاد
  • یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده
  • یک چهارم پیمانه جعفری خردشده
  • دو پیمانه گردوی بو داده خردشده
  • یک و نیم پیمانه دانه انار

طرز تهیه سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها

آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه گردد. اجاره دهید سرد گردد و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 315 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.