آتی کاوان پارس طرز تهیه سالاد گرم هالومی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، گرچه سالادهای سرد، پرخاصیت و پرطرفدار هستند، اما اگر قصد دارید که سالاد را به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید، می توانید سراغ انواع گرم آن هم بروید. سالاد گرم هالومی ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی های سالم است و می تواند شام کاملی برای ورزشکاران باشد.

مواد لازم

  • پنیر کبابی یا هالومی: ۳۰۰ گرم
  • نخود آبگوشتی کنسروی (آبکش شده): ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی مینیاتوی: ۲۰۰ گرم
  • کدو سبزحلقه ای خرد شده: ۲ عدد
  • جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
  • پیاز قرمزخلالی خرد شده: ۱ عدد
  • آبلیمو تازه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد گرم هالومی

برای تهیه سالاد گرم هالومی ابتدا تابه گریل را روی حرارت گرم کنید و با مقدار کمی روغن زیتون مخصوص پخت و پز، کف تابه را چرب کنید. مراقب باشید روغن زیادی در تابه نریزید، چون چربی طبیعی موجود در پنیر کبابی، به خوب گریل شدن سبزیجات دیگر هم یاری می نماید.

کدو و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید یا اینکه از گوجه فرنگی گیلاسی برای تهیه این سالاد بهره ببرید. سپس آنها را با پنیر کبابی در تابه بیندازید و پس از سرخ شدن هر طرف، جهت دیگر را سرخ کنید.

پیاز قرمز را به شکل حلقه های باریک خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید. سپس نخود آبکش شده، جعفری و کدو سبز و گوجه فرنگی گریل شده را به آن اضافه کنید. همه مواد را با مقداری آب لیموترش، روغن زیتون و نمک و فلفل قرمز مزه دار و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به طعم دهنده ها آغشته شوند.

وقتی که همه مواد مزه دار شدند، قطعات پنیر کبابی را روی سالاد بچینید و سرو کنید. پروتئین و کلسیم فراوان موجود در پنیر کبابی، سالاد گرم هالومی را به یک غذای کامل تبدیل می نماید و نیازی به اضافه کردن گوشت به این سالاد مغذی نخواهید داشت.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 80 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.