آتی کاوان پارس طرز تهیه ساندویچ چیویتو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، چیویتو Chivito یک ساندویچ سنتی اروگوئه ای است که شامل چند برش استیک، گوشت ران، پنیر، تخم مرغ و سس مایونز می گردد. بعضی از محلی ها برای تهیه ساندویچ چیویتو به آن بیکن هم اضافه می نمایند. امروزه هر کجای اروگوئه باشید می توانید به سادگی ساندویچ چیویتو سفارش دهید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ چیویتو

  • نیم کیلوگرم (۴ برش افقی و نازک) استیک گوشت دنده بدون استخوان
  • ۴ عدد نان ساندویچی
  • نصف فنجان سس مایونز (خرید محصول از دیجیکالا)
  • ۴ تکه بیکن
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۴ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم پاسترامی سولیکو
  • یک برش نیم سانتی پنیر کممبر
  • ۴ برگ بزرگ کاهو مجلسی
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد فلفل سبز کباب گردیده

طرز تهیه ساندویچ چیویتو

با کمک گوشت کوب به آرامی روی گوشت های استیک بکوبید تا تقریبا نیم سانتی متر شوند سپس روی آن ها نمک بپاشید.

نان ساندویچی را از وسط دو قسمت کنید و داخل هر دو طرف را سس مایونز بمالید و آن ها را کنار بگذارید.

یک تابه دو طرفه را روی حرارت ملایم گرم کنید، بیکن ها را داخل آن بگذارید تا کمی گرم شوند، یک دور آن ها را برگردانید و سپس کنار بگذارید.

استیک ها را روی تابه بگذارید و دو دقیقه به حال خود رها کنید تا بپزند. حالا آن ها را برگردانید و یک یا چند دقیقه دیگر بپزید تا نرم و آبدار شوند.

وقتی منتظر پخت استیک ها هستید، روغن زیتون را در تابه ای دیگر گرم کنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید تا جایی که سفیده درست گردد و زرده عسلی باشد.

روی یک طرف نان یک تکه استیک بگذارید و روی آن پاسترامی، پنیر کممبر و تخم مرغ نیمرو قرار دهید. طرف دیگر را با کاهو، گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر کنید و ساندویچ را ببندید.

ساندویچ چیویتو را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده آن را سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 533 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.