آتی کاوان پارس طرز تهیه سس تند خانگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، خیلی ها دوست دارند که با سس تند خوراکی ها را طعم دار نمایند اینجا برایتان طرز تهیه سس تند خانگی را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سس تند خانگی

  • ۶ عدد فلفل قرمز
  • ۱ لیوان آب
  • ۲ قاشق مربا خوری شکر
  • ۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • یک دوم قاشق چایی خوری نمک
  • دو عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه سس تند خانگی

بعد از اینکه فلفل ها را شستید کلاهک های آن ها را جدا کنید و دانه های داخل فلفل را از آن خارج کنید سپس فلفل ها را خرد کنید. آن ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و در آن را بگذارید تا بپزد. در این مرحله فلفل ها باید خوب نرم شوند. گوجه ها را کاملا له کنید و بعد از پخته شدن فلفل ها به آن ها اضافه شان کنید.

به کمک یک مخلوط کن دستی بدون اینکه آب فلفل ها را جدا کنید آن ها را به حالت پوره در آورید سپس آن را از داخل یک صافی رد کنید و درون ظرفی بریزید. دقت کنید که فلفلتان در این مرحله نباید هیچگونه دانه یا پوستی داشته باشد.

نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز را به فلفلتان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم، هم بزنید.

سس تهیه گردیده را داخل شیشه های کوچک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 507 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.