آتی کاوان پارس طرز تهیه سس عسل مخصوص ناگت مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سس ها از طعم دهنده های اصلی سوخاریهای مرغی و گوشتی به حساب میان و کلا یه سس خوشمزه حتما طعم سوخاری هارو چند برابر لذیذ تر میکنه. حالا در این مطلب طرز تهیه یه سس لذیذ و شیرین با عسل رو بهتون یاد میدم که مخصوص ناگت مرغه و در صورتی که از طعم سس های ملس خوشتون میاد حتما طرفدارش میشین.

مواد لازم برای تهیه سس عسل مخصوص ناگت

  • ۱ پیمانه سس مایونز
  • ۱/۲ پیمانه سس خردل
  • ۱/۲ پیمانه سرخالی عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه سس عسل مخصوص ناگت

این سس خیلی راحت و بدون درد سر درست میشه فقط کافیه ابتدا مایونز و عسل رو داخل یه کاسه خوب مخلوط کنین.

باید عسل کاملا داخل مایونز حل شده و مخلوط یکنواخت بشه.

حالا خردل، سرکه. نمک رو هم اضافه میکنیم.

در نهایت تمام مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم و سسمون به همین راحتی آماده است.

طرز تهیه ناگت مرغ خونگی رو هم اگه خواستین میتونین اینجا ببینین.

حالا ناگت مرغ و سس خوشمزه مون آماده سروه نوش جان …

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 100 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.