آتی کاوان پارس طرز تهیه سس کرانبری - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، با انجام چند قدم ساده می توانید سسی متفاوت برای بشقاب غذاهای تان تهیه کنید. سس کرانبری یک سس خوشمزه است که به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و به همراه غذاهایتان سرو کنید.

تهیهٔ سس کرانبری بسیار ساده است. کافی است فقط کرانبری ها را با شکر و آب و پوست مرکبات بجوشانید تا یک سس خانگی خوشمزه را داشته باشید. تهیه این سس سریع است و مزه بسیار خوبی هم دارد. یک بار که خودتان این سس را درست کنید، سس های حاضری را فراموش خواهید کرد.

طرز تهیه سس کرانبری

قدم اول

برای تهیه این سس به ۴ لیوان کرانبری تازه یا یخ زده احتیاج دارید. کرانبری های خراب را جدا کنید و مطمئن باشید شاخ و برگی بر روی کرانبری ها نمانده باشد. توجه داشته باشید که اگر کرانبری های شما یخ زده است، لازم نیست بگذارید تا آب شوند.

قدم دوم

شکر را حل کنید.

در یک ظرف متوسط یک لیوان آب را با یک لیوان شکر مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم گاز بگذارید و تا زمانی که شکر در آب حل گردد، منتظر بمانید.

برای داشتن مزه بهتر، می توانید به جای نیمی از آب، نصف لیوان آب پرتقال بریزید.

قدم سوم

کرانبری ها و پوست مرکبات را اضافه کنید.

کرانبری ها را به آب و شکر اضافه کنید و ۲ تا ۳ تکه بزرگ پوست پرتقال، لیمو یا نارنگی را در ظرف بریزید.

برای داشتن مزه ای بهتر می توانید تعدادی چوب دارچین هم به مواد خود اضافه کنید.

قدم چهارم

مخلوط کرانبری ها را مرتب هم بزنید. حرارت را در کمترین حالت ممکن قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سس را هم بزنید تا پوست کرانبری ها جدا و مواد شما کمی غلیظ گردد. چوب دارچین و پوست مرکبات را از موارد بیرون آورید.

قدم ششم

بگذارید کرانبری ها در دمای اتاق به آرامی سرد شوند و سپس در یک ظرف در دار قرار دهید. سس کرانبری را در صورت نگهداری در یخچال می توانید به مدت ۲ هفته مصرف کنید.

حتماً امتحان کنید. تجربه خود را از تهیه این سس با ما در میان بگذارید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 468 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.