آتی کاوان پارس طرز تهیه سوسیس خانگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سوسیس اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهیه گردد، می تواند منبعی از پروتئین و دیگر مواد مفید باشد. اگر در خانه کودک تان عاشق سوسیس و کالباس است، یا خودتان از هواداران این فرآورده های گوشتی هستید، اما به دلیل مسائل بهداشتی و عدم اعتماد به محصولات کارخانه ای از خوردن شان صرف نظر می کنید، پیشنهاد می دهیم سوسیس خانگی درست کنید. با طرز تهیه سوسیس خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • ۶۰۰ گرم گوشت قرمز و سفید
  • ۳ حبه سیر
  • یک دوم پیمانه سویا چرخ نموده
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ گرم آب سرد
  • ۱۵ گرم پودر آب پنیر
  • ۲ قطره اسانس دود

ادویه های لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • ۱۵ گرم شیر خشک
  • پودر سیر و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • فلفل سفید و فلفل قرمز از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر هل، میخک و جوز هندی از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
  • آویشن، پودر خردل و زردچوبه از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
  • دارچین، پاپریکا و تخم گشنیز پودر شده از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

اگر از گوشت تازه استفاده می کنید، گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد گردد سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

گوشت، پودر سویا، شیرخشک، آرد، آب، پودر آب پنیر، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد.

همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید، سپس آن ها را الک نموده تا کاملا نرم شوند. ادویه ها را هم به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.

مواد را از دستگاه خارج کنید و روی یک تخته قرار دهید. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورز دهید تا منسجم گردد.

سوسیس ساز چرخ گوشت را نصب کنید. یک طرف نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص نصب کنید و مواد را داخل چرخ گوشت بریزید.

مواد که کاملا پر شد، می تواند سوسیس را در اندازه های دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.

حالا سوسیس ها را داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، آن ها را داخل یک سبد فلزی بچینید و سبد را روی یک قابلمه در حال جوش قرار دهید. درپوش ظرف را بگذارید تا بپزد.

بعد از این که سوسیس ها پختند، صبر کنید تا خنک شوند سپس دو تا سه ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت آن ها را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت نمایند.

سوسیس ها آماده مصرف هستند.

نکات طرز تهیه سوسیس خانگی

  • حتما بگذارید تا مایه سوسیس خنک گردد. سپس داخل نایلون را پر کنید.
  • می توانید بنا به ذائقه تان مقدار ادویه ها را کم و زیاد کنید و مقداری سبزیجات هم اضافه کنید.
  • نایلون سوسیس را می توان از لوازم قنادی ها یا فروشگاه های لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 448 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.