آتی کاوان پارس طرز تهیه سوفله گودا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سوفله غذایی است که بر پایه تخم مرغ پخته می گردد. برای تهیه این غذا، از تخم مرغ زده و حجم داده گردیده استفاده می گردد تا تخم مرغ ها در زمان پخت کمی پف نمایند و ظاهری متفاوت از گراتن را به سوفله بدهند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه سوفله گودا را با شما در میان می گذاریم. غذایی فرانسوی که در زمانی کوتاه می توانید آن را آماده کنید.

مواد لازم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق چای خوری
  • سبزیجات معطر ۲ قاشق غذاخوری (تره، جعفری، پیازچه)
  • پنیر گودا رنده گردیده ۱۵۰ گرم
  • کره ۳۰ گرم
  • اسفناج پخته و خرد گردیده ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوفله گودا

تابه گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید.

در دو ظرف زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده ها را بزنید تا کف نمایند و سبک شوند.

زرده های تخم مرغ را هم بزنید تا مخلوط و کاملا از هم باز شوند. سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

آرد، سبزیجات معطر، نمک و فلفل سیاه و ۵۰ گرم از پنیر گودا را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

کره را در یک تابه تفلون روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب گردد. اسفناج پخته گردیده را به مدت ۲ دقیقه در کره تفت دهید. مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ بپزد.

باقیمانده پنیر را روی سوفله بریزید و آن را برای ۴ تا ۵ دقیقه در گریل از پیش گرم گردیده قرار دهید تا سوفله ببندد و پنیر ذوب گردد.

سوفله گودا برای سرو کردن آماده است. در صورت تمایل می توانید به جای اسفناج از سبزیجاتی مثل تره فرنگی و قارچ بهره ببرید.

این سوفله با فیله مرغ گریل گردیده یا ژامبون هم قابل تهیه است. اگر قصد دارید به سوفله گودا مرغ اضافه کنید، آنها را از قبل بپزید و تفت دهید. می توانید مرغ سوفله را با کمی سیر طعم دار کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 102 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 31 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.