آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ بادمجان کبابی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ بادمجان کبابی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

بادمجان کبابی، طعمی لذیذ و متفاوت داشته و به ویژه در فصل سرما، خوردن آن خالی از لطف نیست. امروز تصمیم داریم روش تهیه سوپی متفاوت با بادمجان کبابی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ، با ما همراه باشید.

مواد اولیه سوپ بادمجان کبابی

  • بادمجان متوسط: دو عدد
  • روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز خلالی شده: دو پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر رنده شده: ۶ حبه
  • فلفل قرمز: کمی
  • آب مرغ: ۶ پیمانه
  • آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیموترش: نصف قاشق چایخوری
  • آویشن: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه سوپ بادمجان کبابی

روی پوست بادمجان ها سه برش طولی ایجاد نموده و آن ها را داخل سینی قرار می دهیم. سینی را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر قرار می دهیم. وقتی یک طرف بادمجان ها کبابی شد، آن ها را می چرخانیم و چهار دقیقه دیگر زمان می دهیم تا کاملا کبابی شوند؛ سپس آن ها را پوست گرفته و خرد می کنیم.

سه قاشق روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار می دهیم. پیاز را اضافه نموده و به مدت هفت تا هشت دقیقه تفت می دهیم. نمک و فلفل را به همراه فلفل قرمز، سیر و بادمجان به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، به مدت پنج دقیقه اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بماند.

مخلوط به دست آمده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه می دهیم یکدست گردد. سه قاشق آبلیمو یا بیشتر (بسته به ذایقه شما) به مواد اضافه می کنیم. رنده پوست لیموترش و دو قاشق روغن زیتون را می افزاییم.

آب مرغ را در قابلمه ای مناسب ریخته مواد سوپ را به همراه آویشن، به آن اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن، اجازه می دهیم تا سوپ، جا بیفتد.

سوپ آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و با جعفری خرد شده، تزیین می کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 301 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.