آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ برش - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می گردد و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می نماید. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه سوپ برش

  • ۳ عدد چغندر (لبو) متوسط
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۴۰۰ گرم لوبیا کنسروی
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱۰ فنجان آب
  • ۶ فنجان آب مرغ یا گوشت
  • ۱ کنسرو گوجه فرنگی
  • ۴ قاشق غذا خوری آب لیمو
  • نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذا خوری شوید خرد گردیده
  • ۴ قاشق غذا خوری روغن
  • ۲ عدد هویج
  • نصف عدد کلم پیچ

طرز تهیه سوپ برش

در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.

سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.

هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

کلم را خرد نموده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.

لبوها را به شکل نواری خرد نموده و به قابلمه اضافه کنید.

آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

هویج، پیاز تفت داده گردیده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.

سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 341 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.