به گزارش آتی کاوان پارس، سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می گردد و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می نماید. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه سوپ برش
- ۳ عدد چغندر (لبو) متوسط
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۴۰۰ گرم لوبیا کنسروی
- ۲ عدد برگ بو
- ۱۰ فنجان آب
- ۶ فنجان آب مرغ یا گوشت
- ۱ کنسرو گوجه فرنگی
- ۴ قاشق غذا خوری آب لیمو
- نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق غذا خوری شوید خرد گردیده
- ۴ قاشق غذا خوری روغن
- ۲ عدد هویج
- نصف عدد کلم پیچ
طرز تهیه سوپ برش
در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.
سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.
هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
کلم را خرد نموده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.
لبوها را به شکل نواری خرد نموده و به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
هویج، پیاز تفت داده گردیده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.
سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله