آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ توردال هندی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، غذاهای هندی پر از ادویه های خاص و البته بسیار تند هستند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ توردال یا لپه هندیرا به شما آموزش دهیم. طرز تهیه این سوپ بسیار راحت است و فوت و فن پخت آن فقط چاشنی ها و ادویه های به کاربرده گردیده است. با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ توردال

زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه زمان پخت: حدود ۱ ساعت مقدار: ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ توردال هندی

  • دوسوم پیمانه لپه هندی
  • ۲ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۶ پیمانه آب
  • ۲ عدد گوجه فرنگی رسیده (رنده گردیده)
  • ۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خرد گردیده)
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر راسام
  • ۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۲ قاشق چای خوری مایه تمبر هندی
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • ۴ قاشق چای خوری تخم خردل
  • ۶ عدد برگ بو
  • ۴ قاشق چای خوری زیره سبز
  • یک چهارم قاشق چای خوری آنغوزه
  • ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

طرز تهیه سوپ توردال

یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری آب بریزید. توردال و فلفل را داخل آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. کمی مواد را بجوشانید سپس حرارت را ملایم کنید تا توردال حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

گوجه فرنگی، گشنیز تازه (خرد گردیده) و پودر راسام را اضافه کنید و مواد را حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید.

نمک، شکر و تمبر هندی را اضافه کنید و برای ۷ تا ۸ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.

یک تابه بردارید و مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، تخم خردل سیاه را تفت دهید تا ترکیدن صدای آن کم گردد. برگ بو، زیره سبز، آنغوزه و زردچوبه را هم اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید سپس به قابلمه اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مناسب سرو کنید.

این سوپ را در کنار پلوی ساده هم می توانید سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 91 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.