آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ دال عدس - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر به بوشهر یا اهواز سفر نموده باشید، احتمالا طعم خوراک دال عدس را چشیده اید و عطر ادویه هایش را در خاطرتان ثبت نموده اید؛ اما در این مطلب، ما طرز تهیه سوپ دال عدس را با شما در میان می گذاریم. سوپی که شاید در خانه جنوبی ها پیدایش نکنید اما به اندازه همان دال عدس محبوب، خوش عطر و پرخاصیت است.

جنوبی ها دال عدس یا عدس قرمز را با سیر و تخم گشنیز و فلفل سیاه ترکیب می نمایند و گاهی به سبک هندیها، با اضافه کردن تمر هندی پیش غذای محبوبشان را می سازند. اما در تهیه سوپ دال عدس، نیازی به استفاده از تمر هندی ندارید و به جای آن، این پیش غذا را با گوجه فرنگی تازه طعم دار می کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس

  • دال عدس: ۸ پیمانه
  • آب: ۷ پیمانه
  • پودر تخم گشنیز: ۸ قاشق چایخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • آنغوره: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
  • نمک: ۴ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: ۴ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد گردیده: ۲ پیمانه
  • سیب زمینی نگینی: ۱ عدد متوسط
  • هویج رنده گردیده یا نگینی: ۱ عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد گردیده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

دال عدس را پاک کنید، بشویید و روی اجاق بگذارید و پس از جوش آمدن، آب را خالی نموده و کفی که از دال عدس بیرون آمده را بشویید.

حالا دوباره دال عدس را با آب و پودر تخم گشنیز در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا دال عدس به آهستگی در مدت نیم ساعت بپزد.

سپس هویج را اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر هم دال عدس و هویج را روی اجاق بگذارید.

کره را در ماهیتابه کوچکی داغ کنید و آنغوره و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را چند لحظه تفت دهید. سپس ادویه ها و رب تفت داده گردیده را به سوپ اضافه کنید.

نمک، شکر قهوه ای، سیب زمینی، آب لیموترش و گوجه فرنگی خرد گردیده را هم به سوپ اضافه کنید و با حرارت زیاد آن را به جوش بیاورید.

دوباره حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. جعفری تازه را پس از کشیدن سوپ دال عدس در ظرف مورد نظرتان، روی آن بریزید.

در صورت تمایل پس از انتها پخت، می توانید سوپ دال عدس را پس از کمی خنک شدن در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و نسبتا غلیظ گردد و هنگام سرو روی آن را با خامه تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 540 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.