آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، می خواهیم طرز تهیه یک پیش عذای سرد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سوپ سبزیجات سرد مکزیکی با پوره ای از سبزیجاتی مثل خیار و فلفل دلمه ای تهیه می گردد. امیدواریم از این سوپ متفاوت و خاص لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

  • ۱ عدد خیار بزرگ (مکعبی ریز خرد گردیده)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای (مکعبی ریز خرد گردیده)
  • ۲ عدد گوجه فرنگی رسیده
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • ۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • ۴ قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری پودر آنغوزه
  • نصف قاشق غذاخوری عسل
  • ۲ قاشق چای خوری شوید خشک
  • ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری مایونز
  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز برای تزیین (خرد گردیده)
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه برای تزیین (خرد گردیده)
  • زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه زمان خنک کردن: ۱ ساعت برای ۴ نفر

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرد مکزیکی

ابتدا یک سوم از خیارهای خرد گردیده، یک قاشق غذاخوری از فلفل دلمه ای ها و نصف گوجه فرنگی را کنار بگذارید.

تمام مواد گفته گردیده را به غیر از گشنیز و جعفری که برای تزیین هستند، داخل یک مخلوط کن برقی بریزید و آنقدر هم بزنید تا شبیه به پوره گردد. پوره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

داخل یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و با حرارت ملایم روغن را داغ کنید. آنغوزه را چند دقیقه داخل روغن تفت دهید و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ای که کنار گذاشته اید را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس به پوره سبزیجات داخل کاسه اضافه نموده و مخلوط کنید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا مواد سرد شوند. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز تزیین کنید.

این سوپ خوشمزه که به سرعت هم آماده می گردد می تواند به عنوان یک پیش غذای خوشمزه، زینت بخش سفره های شما باشد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 282 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.