به گزارش آتی کاوان پارس، خیلی خوب است که بتوانیم با انواع و اقسام سبزیجات سوپ درست کنیم. سوپ عدس و گوجه فرنگی یک سوپ خوشمزه و مقوی است که هم در وعده صبحانه و هم در وعده ناهار یا شام می توانید میل کنید. برای تهیه این سوپ از ادویه ای به اسم آنغوزه استفاده کردیم که از خواص آن می توان به ضدنفخ و درمان سرفه و سرماخوردگی اشاره نمود.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه عدس
- ۷ پیمانه آب
- ۸ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک چهارم قاشق چای خوری آنغوزه
- ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- ۴ قاشق چای خوری نمک
- ۴ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- ۲ پیمانه گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شده)
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پختن: ۶۰ دقیقه برای ۴ نفر
طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی
ابتدا عدس را پاک کنید و خوب با آب بشویید. سپس آب آن را بگیرید.
عدس، آب و پودر تخم گشنیز را در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش آورید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا عدس به آرامی حدود ۴۵ دقیقه بپزد.
روغن زیتون را داخل یک تابه داغ کنید و آنغوزه و فلفل سیاه را چند لحظه داخل تابه تفت دهید. ادویه های تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید. نمک، شکر قهوه ای، آب لیمو ترش و گوجه فرنگی خرد شده را هم به سوپ اضافه کنید و با حرارت زیاد آن را به جوش آورید. حرارت را دوباره
کم کنید و ۵ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی و جعفری تازه را هم اضافه نموده و گرم سرو کنید.
نکات طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی
- می توانید از مقداری سیب زمینی هم داخل سوپ عدس و گوجه فرنگی بهره ببرید.
- آنغوزه را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله