آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، خیلی خوب است که بتوانیم با انواع و اقسام سبزیجات سوپ درست کنیم. سوپ عدس و گوجه فرنگی یک سوپ خوشمزه و مقوی است که هم در وعده صبحانه و هم در وعده ناهار یا شام می توانید میل کنید. برای تهیه این سوپ از ادویه ای به اسم آنغوزه استفاده کردیم که از خواص آن می توان به ضدنفخ و درمان سرفه و سرماخوردگی اشاره نمود.

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

  • ۱ پیمانه عدس
  • ۷ پیمانه آب
  • ۸ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چای خوری آنغوزه
  • ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • ۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۴ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • ۲ پیمانه گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پختن: ۶۰ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

ابتدا عدس را پاک کنید و خوب با آب بشویید. سپس آب آن را بگیرید.

عدس، آب و پودر تخم گشنیز را در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش آورید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا عدس به آرامی حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

روغن زیتون را داخل یک تابه داغ کنید و آنغوزه و فلفل سیاه را چند لحظه داخل تابه تفت دهید. ادویه های تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید. نمک، شکر قهوه ای، آب لیمو ترش و گوجه فرنگی خرد شده را هم به سوپ اضافه کنید و با حرارت زیاد آن را به جوش آورید. حرارت را دوباره

کم کنید و ۵ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی و جعفری تازه را هم اضافه نموده و گرم سرو کنید.

نکات طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

  • می توانید از مقداری سیب زمینی هم داخل سوپ عدس و گوجه فرنگی بهره ببرید.
  • آنغوزه را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 83 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.