آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ لبو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از سوپ های پاییزی خوشمزه ای که می توانید در منزل تهیه کنید، سوپ لبو است. این سوپ با لبو، سیب زمینی و هویج تهیه می گردد و رنگ بسیار جذابی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ لبو

  • ۲ تا ۳ عدد لبو (چغندر)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱ عدد ساقه کرفس
  • ۱ عدد هویج بزرگ
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ شاخه کوچک رزماری
  • فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
  • آب مرغ به میزان لازم
  • خامه کاله مقداری برای تزیین (خرید از دیجی کالا)

طرز تهیه سوپ لبو

برای تهیه این سوپ ابتدا لبو ها را شسته و پوست بکنید. سپس داخل یک قابلمه قرار دهید.

سیب زمینی و هویج را هم پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.

حالا ساقه کرفس را شسته، خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

برگ بو و شاخه کوچک رزماری را هم به همراه نمک و مقداری پودر چیلی ساییده نگردیده به مواد قبلی اضافه کنید.

آب مرغ را روی مواد بریزید و سپس شعله را روشن کنید. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.

حالا برگ بو را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. می توانید به جای مخلوط کن از گوشت کوب برقی هم بهره ببرید.

سوپ لبوی شما آماده است. می توانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد گردیده یا جعفری خرد گردیده تریین کنید. به عنوان چاشنی می توانید از آبلیمو هم بهره ببرید.

نکات طرز تهیه سوپ لبو

  • این سوپ را می توانید به عنوان یک سوپ سرد هم میل کنید.
  • اگر مایل باشید می توانید در مواد اولیه از پیاز و پیازچه هم بهره ببرید.
  • اکثر سوپ ها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان، مواد اولیه آن ها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه نموده و از خودن آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 315 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.