به گزارش آتی کاوان پارس، با این هوای خنک ممکن است سرمابخورید اما نگران نباشید ما یک سوپ مقوی را برایتان پیشنهاد میدهیم
مواد لازم سوپ هویج و زنجبیل برای ۸ نفر
- روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ساطوری خرد شده: ۱ پیمانه
- نمک کاشر: نوک قاشق چایخوری
- سیر له شده: ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل ساطوری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- هویج: ریز رنده شده: ۱ کیلوگرم
- سیب زمینی ریز خرد شده: ۱ عدد متوسط
- استاک مرغ یا سبزیجات کم نمک: ۶ پیمانه
- ماست یونانی: ۱ و ۱/۳ پیمانه
- عسل: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن تازه ساطوری خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه و پودر شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل
روغن زیتون را روی شعله متوسط گاز گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی نمک روی پیازها بریزید. پیاز را روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا سبک گردد. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و تفت دهید. در مرحله بعد هویج و سیب زمینی، استاک مرغ یا سبزیجات را در یک قابلمه بریزید، پیاز و سیر و زنجبیل تفت داده شده را اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز بپزید. هویج و سیب زمینی باید کاملا بپزند و نرم شوند.
در یک ظرف جداگانه ماست یونانی، عسل، آویشن و ½ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. تمام مواد سوپ را در میکسر یا غذاساز بریزید و با هم میکس کنید تا یکدست شوند. سوپ هویج و زنجبیل باید حالت پوره، کرمی و یکدست داشته باشد. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید، در صورت دلخواه کمی بادام زمینی خرد شده روی سوپ بریزید و سرو کنید.