آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پاییز زمان بسیار خوبی برای درست کردن سوپ کدو حلوایی اسپایسی است. این سوپ بسیار سریع آماده می گردد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این بار نمی خواهیم از چیلی و فلفل برای اسپایسی کردن آن استفاده کنیم. این بار نوبت زنجبیل تازه است. زنجبیل طعم سوپ شما را فوق العاده می نماید. در ادامه مطلب با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل آشنا خواهید شد.

مدت زمان تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه است و نیم ساعت زمان پخت آن است.

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل

  • ۱ قاشق غذا خوری کره
  • نصف لیوان پیاز خرد گردیده
  • ۲ قاشق چایی خوری سیر خرد گردیده
  • ۲ قاشق چایی خوری زنجبیل تازه و خرد گردیده
  • نصف قاشق چایی خوری ادویه کاری
  • سه چهارم قاشق چایی خوری زیره سبز
  • نصف قاشق چایی خوری گشنیز
  • مقداری دارچین
  • ۱ قاشق چایی خوری نمک برای طعم دادن بیشتر
  • ۴ لیوان مرغ خرد گردیده
  • ۴ عدد برگ بو
  • سه و نیم لیوان پوره کدو حلوایی
  • ۱ لیوان آب
  • ۳ قاشق غذا خوری خامه زده گردیده
  • یک هشتم قاشق چایی خوری فلفل سیاه
  • ماست چکیده
  • تخم کدو (برای تزیین)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل

برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا یک کدو حلوایی شیرین را از وسط نصف کنید، تخمه های آن را درآورید و سپس به صورت برعکس درون تابه قرار دهید و آن را با فویل بپوشانید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. زمانی که سرد شد گوشت آن را با قاشق بیرون آورید و درون غذا ساز بریزید. هر مقدار را که لازم نداشتید فریز کنید.

کره را درون یک ظرف و بر روی حرارت ملایم گاز آب کنید. پیازها را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.

سیر و زنجبیل خورد گردیده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه با هم تفت بخورند.

پودر کاری، زیره سبز، گشنیز، دارچین و نمک را به آن اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر آن ها را تفت دهید.

مرغ های تکه گردیده را همراه با برگ بو به مواد اضافه کنید. پوره کدو حلوایی را با آب اضافه کنید و آن ها را هم بزنید. اگر به نظرتان زیادی غلیط است آب بیشتری به آن اضافه کنید.

حرارت گاز را زیاد کنید و بگذارید مواد شما بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را هم بزنید.

برگ بوها را از آن خارج کنید. از همزن برای پوره کردن سوپتان بهره ببرید.

قبل از سرو سوپ خامه را اضافه کنید. فلفل سیاه را بریزید و در صورت احتیاج نمک را اضافه کنید.

با ماست چکیده و کمی تخم کدوی بو داده روی آن را تزیین و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 294 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.