آتی کاوان پارس طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و ذرت - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، نجف دریابندری، در کتاب مستطاب آشپزی، یکی از سوپ های محبوب در میان سرخپوستان جنوبی را معرفی نموده. سوپ کدو حلوایی و ذرت که این سرخپوستان آن را با سیر فراوان و دانه های ذرت طبخ می نمایند، طعمی متفاوت با سوپ های معمول ما ایرانی ها دارد. اما اگر هوادار ترکیب سیر و زنجبیل باشید، از خوردن این غذای متفاوت هم لذت خواهید برد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کدو حلوایی پخته: ۳ پیمانه
  • دانه ذرت: ۳ پیمانه
  • آب مرغ: ۳ پیمانه
  • سیر له شده: ۲ پیمانه
  • آب لیموی تازه: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: مقداری

طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و ذرت

همزمان با آماده کردن مواد لازم این سوپ، کدو حلوایی را پوست گرفته، خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. سپس بدون آنکه آب به آن اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کدو حلوایی با آب داخل خودش بپزد. وقتی که پخت، آن را پوره کنید و با توجه به آنچه که در ادامه آمده، سوپ کدو حلوایی و ذرت را تهیه کنید.

ذرت را با ۳ پیمانه آب روی آتش تیز به جوش بیاورید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی آتش ملایم بپزید تا نرم گردد. سپس ذرت ها را بکوبید یا در مخلوط کن بگردانید و از صافی سیمی بگذرانید.

مایه ذرت را با آب مرغ و سیر و کمی نمک و فلفل در قابله بریزید و به جوش بیاورید. کدو حلوایی را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم بپزید تا نرم گردد. گاهی هم بزنید.

خامه را بزنید تا کمی پف کند. آب لیمو و پوست لیمو و زنجبیل و شکر را در تابه کوچکی بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا به جوش بیاید و شکر حل گردد.

سوپ کدو حلوایی و ذرت را در چند ظرف بکشید و روی هر ظرف یک قاشق از مایه آب لیمو و زنجبیل، و یک قاشق خامه بریزید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 106 views بار دسته بندی : فرهنگ و هنر تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها