آتی کاوان پارس طرز تهیه سیب زمینی با ادویه مخصوص به سبک هندی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه مخصوص آشنا خواهید شد.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

به گزارش ، امروز تصمیم داریم آموزش یک وعده غذایی دلپذیر با عطر و طعم ادویه های خاص به سبک هندی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه مخصوص، با ما همراه باشید.

سیب زمینی: ۲ عدد (اندازه عظیم / پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعب های متوسط)

کره: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری

پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری

ادویه چیلی: نصف قاشق چایخوری

زیره: یک چهارم قاشق چایخوری

گشنیز سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

۱-سیب زمینی ها را در آب و نمک ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی پخته شوند.

۲- کره را درون یک ماهیتابه عظیم گرم کنید، پاپریکا، فلفل، زیره، گشنیز خشک شده را اضافه کنید.

۳-سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا رنگشان تغییر کند.

۴- حرارت را خاموش نموده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.

خوراک ما آماده است. نوش جان!

منبع: تابناک باتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 415 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 24 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.