به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه مخصوص آشنا خواهید شد.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.
به گزارش ، امروز تصمیم داریم آموزش یک وعده غذایی دلپذیر با عطر و طعم ادویه های خاص به سبک هندی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه مخصوص، با ما همراه باشید.
سیب زمینی: ۲ عدد (اندازه عظیم / پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعب های متوسط)
کره: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه چیلی: نصف قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
۱-سیب زمینی ها را در آب و نمک ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی پخته شوند.
۲- کره را درون یک ماهیتابه عظیم گرم کنید، پاپریکا، فلفل، زیره، گشنیز خشک شده را اضافه کنید.
۳-سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا رنگشان تغییر کند.
۴- حرارت را خاموش نموده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
خوراک ما آماده است. نوش جان!
منبع: تابناک باتو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان