آتی کاوان پارس طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، نخود فرنگی جز اون دسته مواد غذایی بود که تو خونه ما مظلوم واقع گردیده بود و کمتر ازش استفاده میکردم اما جدیدا تصمیم گرفتم که این نخود سبز گرد کوچولو و خوشمزه رو بیشتر تو آشپزی هام استفاده کنیم. یکی از غذاهاییم که این دفعه امتحان کردم شوید پلو با نخود فرنگیه که خیلی تعریف مزه اش رو شنیده بودم که واقعا هم همینطور بود … پیشنهاد میکنیم شما هم امتحانش کنین و لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه شوید پلو با نخود فرنگی

  • ۲ پیمانه برنج خام
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شوید خشک
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳۰ گرم کره
  • زعفران دم نموده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه شوید پلو با نخود فرنگی

برای تهیه این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا باید مرغش رو بپزین پس پیاز رو رنده یا خورد نموده و با کمی روغن تفت بدین تا پیاز طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه، نمک و فلفل اضافه کنین و باز کمی تفت بدین و در نهایت سینه مرغ رو اضافه کنین و کمی با پیاز تفتش بدین تا کمی تغییر رنگ بده.

حالا حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب جوش به مرغ اضافه کنین و در قابلمه رو بذارین تا مرغ بپزه و تنگ آب بشه.

تا مرغ میپزه برنجی که از قبل خیسش کردین هم روی حرارت بذارین تا آماده آبکش کردن بشه و بعد آبکش کنین.

نخود فرنگی رو هم با مقداری آب بپزین تا فقط کمی نرم و نیم پز بشه دقت کنین که خیلی نخود رو نپزین تا وا بره چون بعدا قراره با برنج هم دم بکشه و اگه خیلی پخته و شل باشه وا میره. بعد از اینکه نخود ها پختن داخل صافی بریزینشون تا آب اضافیشون بره.

حالا داخل یه کاسه حدود ۱/۴ از کل برنج آبکش گردیده رو با کمی زعفران دم نموده و یک قاشق از کل شوید خشک مخلوط کنین.

مخلوط برنج، زعفراون و شوید رو داخل قابلمه ای که کفش کمی روغن ریختین بریزین.من برای کف قابلمه از نخود فرنگی استفاده نکردم تا بعدا نخود فرنگی های داخل ته دیگ سفت نشن.

حالا داخل یه کاسه مابقی برنج رو با نخود پخته و مابقی شوید مخلوط کنین.

مخلوط برنج، نخود و شوید رو روی برنج زعفرونی بریزین و دور تا دور قابلمه هم حدود ۱/۴ لیوان آب بریزین و اجازه بدین تا برنج برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم بکشه تا آماده بشه.

حالا دیگه مرغ هم تنگ آب گردیده و پخته تا برنج آماده میشه مرغش رو هم مزه دار نموده و با برنج سرو کنین.

پس مرغ رو ریش ریش نموده و کره و به مقدار کافی زعفران دم نموده هم داخلش بریزین.

بعد مواد رو با هم تفت بدین تا کره آب بشه و مرغ هم بیشتر مزه دارو خوش طعم بشه. من ترجیح دادم که مرغ کمی آب دار باشه تا از آب مرغ به عنوان سس روی برنج استفاده کنم.

حالا پلو مخلوط هم حاضره و میتونین با مرغ طعم دار سرو کنین و لذت ببرین.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 122 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 2 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.