آتی کاوان پارس طرز تهیه شیرازی پلو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، آموزش آشپزی شیرازی پلو: مرغ را با پیاز و ادویه و زردچوبه میگذارید خوب بپزد وقتی پخت آن را ریش ریش کنید. برنج را شسته در قابلمه ای به صورت آبکشی درست نموده و آب کش نموده و صبر کنید آب آن خارج گردد.روغن، ماست و زرده تخم مرغ و زعفران را خوب بزنید و با هم مخلوط کنید و به آن کمی نمک هم بزنید، سپس برنج آب کش گردیده را نیز به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

مواد اولیه شیرازی پلو

  • زمان پختن۶۰ دقیقه
  • ملیتغذای ایرانی
  • مناسب برای۵ نفر
  • ۳ پیمانه: برنج
  • ۲ عدد: بادمجان
  • ۲ عدد: زرده تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم: زردچوبه
  • ۱ قاشق مرباخوری: زعفران
  • ۲ قاشق سوپ خوری: شکر
  • ۱۵۰ گرم: روغن
  • ۱ لیوان: ماست

طرز تهیه شیرازی پلو

  1. مرغ را با پیاز و ادویه و زردچوبه میگذارید خوب بپزد وقتی پخت آن را ریش ریش کنید.
  2. برنج را شسته در قابلمه ای به صورت آبکشی درست نموده و آب کش نموده و صبر کنید آب آن خارج گردد.
  3. روغن، ماست و زرده تخم مرغ و زعفران را خوب بزنید و با هم مخلوط کنید و به آن کمی نمک هم بزنید، سپس برنج آب کش گردیده را نیز به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
  4. بادمجانها را حلقه ای نموده و کمی تفت دهید.
  5. سپس ته ظرف پیرکس یا نشکن خود را کمی چرب کنید. نیمی از مخلوط برنجی را در ظرف ریخته و خوب فشار دهید سپس یک لایه بادمجان، روی آن مرغ و زرشک را بریزید و سپس بقیه برنج را نیز ریخته و فشار دهید.
  6. سپس روی ظرف را فویل بپیچید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد که قبلا روشن کردید و داغ گردیده بگذارید.

سلامتی شیرازی پلو

آموزش آشپزی شیرازی پلو:دانۀ برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده را آرام می سازد. از روزگاران کهن برنج برای درمان فشار خون بالا و اختلالات کلیوی مورد توجه حکما و دانشمندان بوده است. تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که برنج بخصوص در مقایسه با سایر مواد نشاسته ای نظیر سیب زمینی در مورد بیماران قند که هنوز وابسته به مصرف انسولین نگردیده اند، ترکیب وساخت کلسترول را کاهش می دهد و مقدار قند خون و انسولین خون را در یک حالت تعادل مناسبی نگه می دارد.برنج نظیر سایر دانه ها منبع غنی از مهار نماینده های پروتئاز است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار موثر می باشد. ماست آرامبخش، تقویت نماینده حافظه، زود هضم و شادی بخش میباشد. کلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ می باشند و برای ساختمان و عملکرد سلول های بدن ضروری اند. مصرف گوشت مرغ در حفاظت از سیستم عصبی بدن موثر است. از بیماری های مغزی از قبیل آلزایمر جلوگیری نمایند. دارای سلینوم است که یک آنتی اکسیدان محسوب می گردد و در پیشگیری از سرطان نیز موثر است و به سلول های غیرعادی اجازه رشد و تکثیر نمی دهد. گوشت مرغ و همچنین قسمت های داخلی آن سرشار از پروتئین است. پروتئین علاوه بر اینکه از پوکی استخوان جلوگیری می نماید در تقویت پوست و مو همچنین ترمیم بافت های ماهیچه ای موثر است. بادمجان دارای کالری پایین، عمدتا از کربوهیدرات ها و منبع قوی انرژی است. بسیاری از فواید حاصل از بادمجان در پوست های گیاهی آن است پوست بادمجان پر از فیبر، پتاسیم و منیزیم و آنتی اکسیدان است. افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند بادمجان خطر ابتلا به چاقی و مرگ و میر کلی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.بادمجان حاوی مقدار کمی از نیکوتین و لذا می تواند به کاهش میل شدید شما به سیگار کمک کند.مواد معدنی در بادمجان برای تغذیه مو و ناخن ها مفید است. زرشک تسکین دهنده صفرا و تقویت نماینده قلب و کبد و معده گرم میباشد. خوردن زعفران رنگ و رو را صفا میدهد، به هیچ وجه غلظت را تغییر نخواهد داد بلکه آنرا در حال خشکی نگه می دارد، عفونت را می زداید و تقویت درون میکند. همچنین شادی افزا و توانبخش قلب است.

خواص شیرازی پلو

در شیرازی پلو برنج آبکش گردیده، ماست و زرشک سرد هستند. زرده تخم مرغ، گوشت مرغ، بادمجان و زعفران گرم هستند.

نکته: میتوانید به جای مرغ از گوشت چرخ نموده بهره ببرید. که در آن صورت باید گوشت را با پیاز خوب تفت دهید و کمی رب به آن بزنید درحد کمی طعم دار شدن.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 405 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 2 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.