آتی کاوان پارس طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، شیرینی یا بیسکویت های کرمدار همیشه هواداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضلفه گردیده باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش، شیرینی یا بیسکویت های کرمدار همیشه هواداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضلفه گردیده باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می دهیم.

کره نرم ۲۰۰ گرمپودر شکر ۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ ۳ عدداسانس وانیل ۱ قاشق چایخورینوتلا (کرم شکلاتی) ۵۰ گرمآرد ۳۵۰ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمپودر شکر برای تزئین به میزان لازممواد لازم برای تهیه کرم شکلات:شکلات تلخ آبنموده ۷۵ گرمنوتلا ۱۸۰ گرمبیسکویت ساده (آسیاب نموده) ۷۵ گرمشیرینی کرمدار نوتلا

طرز تهیه:

۱٫ کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست گردد. آن گاه زرده تخم مرغ ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

۲٫ اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

۳٫ حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

۴٫ سپس شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم نموده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

۵٫ شیرینی ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 378 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.