آتی کاوان پارس طرز تهیه شیر بادام خانگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. شیر بادام برای افرادی که نسبت به شیر حساسیت دارند یا به هر دلیلی نمی توانند از شیر گاو استفاده نمایند، فوق العاده است. شیر بادام اینقدر مقوی و پرخاصیت است که پیشنهاد می کنیم حتی اگر با خوردن شیر هیچ مشکی ندارید، آن را به رژیم غذایی تان اضافه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام خانگی

  • ۱ پیمانه بادام
  • ۲ پیمانه آب
  • عسل به مقدار لازم

طرز تهیه شیر بادام خانگی

برای تهیه این نوشیدنی باید از بادام خام بهره ببرید. ابتدا بادام ها را مغز کنید. آن ها را داخل کاسه ریخته و داخل کاسه مقداری آب بریزید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک روز خوب خیس بخورند. نباید بیش از دو روز بادام ها را خیس نموده نگه دارید؛ چون در آن صورت شیر بادام طعم خوبی نمی گیرد.

بادام ها را داخل آبکش ریخته و آن ها را با آب سرد بشویید. آن ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید. دو پیمانه آب خنک به بادام های داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس مخلوط کن را با دور تند به مدت دو دقیقه روشن کنید.

باتوجه به نوع مخلوط کنی که استفاده می کنید، زمان مخلوط کردن متفاوت است؛ بنابراین تا زمانی که بادام ها کاملا پوره شده و مایع داخل مخلوط کن مثل شیر سفید رنگ گردد، به هم زدن ادامه دهید.

حالا یک پارچه تنظیف مناسب را انتخاب نموده، روی یک پارچ یا کاسه یک صافی قرار دهید و تنظیف را روی آن بندازید، مخلوط شیر بادام را داخل پارچ بریزید. با پشت قاشق پوره های بادام باقی مانده داخل تنظیف را فشار دهید. برای این که همه شیر بادام خارج گردد، تنظیف را با دست کاملا فشار دهید.

آماه ادست. کمی از آن را بنوشید. در صورت احتیاج آن را با شیرین کننده هایی مثل، عسل، سیروپ یا شکر شیرین کنید. اما بهترین گزینه عسل است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 364 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.