آتی کاوان پارس طرز تهیه شیر پلو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، شیر پلو یک غذای آذری است که به آن سوتی پلو هم می گویند. آذری ها به شیر سوت می گویند به همین دلیل این غذا در بین خودشان به سوتی پلو معروف است. برای تهیه این غذا از شیر بیشتر از آب استفاده می گردد. معمولا این غذا در تبریز و اردبیل در روز چهارشنبه سوری سرو می گردد.

این غذا را می توانید با ماهی دودی یا خرما و کشمش سرخ گردیده سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

در آن به میزان کافی زعفران و دارچین بریزید تا عطر و بوی آن در خانه بپیچد. در ادامه با طرز تهیه شیر پلو آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه شیر پلو

  • یک سوم پیمانه گلاب
  • آب پیاز به مقدار لازم
  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ پیمانه خلال پسته
  • ۱ پیمانه پیاز داغ
  • ۵۰۰ گرم فیله مرغ
  • یک دوم قاشق چایی خوری دارچین
  • ۱ پیمانه کشمش پلویی
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری زعفران
  • ۴ پیمانه شیر
  • ۲۰۰ گرم کره
  • سه پنجم پیمانه برنج

طرز تهیه شیر پلو

فیله های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه دار کنید.

برنجتان را از نیم ساعت قبل داخل آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.

نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.

آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید، نمک، زعفران و گلاب را هم به آن ها اضافه کنید.

نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا شیر کاملاً جذب برنج گردد. ۳۵ دقیقه دم کنی روی آن قرار دهید تا برنج بپزد.

کشمش را با کمی کره و دارچین داخل تابه ای سرخ کنید.

فیله های مرغ مزه دار گردیده را سرخ کنید و بعد آن را در کره تفت دهید.

برنج پخته گردیده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید، فیله های مرغ را هم روی برنج قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 267 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.