آتی کاوان پارس طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ نموده - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، عدس پلو با گوشت چرخ نموده از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده نموده است.

مواد اولیه عدس پلو با گوشت چرخ نموده

  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پختن: ۷۰ دقیقه
  • ملیت: غذای ایرانی
  • مناسب برای: ۴ نفر
  • ۴ پیمانه: برنج
  • یک و نیم پیمانه: عدس
  • ۴۰۰ گرم: گوشت چرخ نموده
  • ۱ پیمانه: کشمش
  • ۲ عدد: پیاز
  • ۴ حبه: سیر
  • ۱ قاشق چای خوری: زعفران
  • به میزان لازم: نمک
  • به میزان لازم: فلفل
  • به میزان لازم: کره

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ نموده

  1. برنج را از یکی دو ساعت قبل بگذارید همراه آب و نمک خیس بخورد. سپس آن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با آب ولرم آبکشی کنید.
  2. عدس را با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام گردد.
  3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید، سپس عدس پخته را به آن اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدهید.
  4. ته قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سیب زمینی ورقه گردیده بگذارید.
  5. برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه بریزید، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید و بگذارید به صورت کته دم بکشد.
  6. در فاصله دم کشیدن برنج مایه گوشت را آماده کنید، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید، گوشت چرخ نموده را با نمک و فلفل و کشمشی که ۱ساعت در آب خیس خورده است به مواد اضافه کنید و بگذارید به طور کامل پخته گردد و نرم گردد.
  7. بعد از دم کشیدن شما می توانید مایه گوشت را به طور کامل روی برنج بریزید و یا با توجه به سلیقه خود آن را با برنج و عدس به طور کامل مخلوط نموده و بعد نوش جان کنید.

خواص عدس پلو با گوشت چرخ نموده

عدس پلو یک غذای اصیل ایرانی می باشد که بسیار طرز تهیه راحت و آسانی دارد و خیلی خوشمزه و لذیذ است و در تمام شهرها این غذای ایرانی را سرو میکنند و اکثر افراد این غذا را دوست دارند.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های گروه B است. از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می نماید و برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد. عدس نیز سرشار از آلبومین، هیدارت کربن چربی، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن فراوان است

عدس همراه با گوشت سرد و خشک است ولی کشمش داری طبع گرم و تر است که آن را معتدل می نماید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 94 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.