آتی کاوان پارس طرز تهیه عرایس نان گوشتی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، آموزش آشپزی عرایس نان گوشتی: (خمیر نان را می توانید از نانوا ها هم تهیه کنید)، پیاز را رنده نموده و در روغن کمی تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه را در کمی آب حل کنید، نمک و فلفل بزنید. بگذارید مواد خنک گردد خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید.

مواد لازم تهیه عرایس نان گوشتی

  • زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه
  • زمان پختن: ۴۵ دقیقه
  • ملیت: غذای فرنگی
  • مناسب برای: ۴ نفر
  • ۱ کیلوگرم: خمیر نان
  • ۱ کیلوگرم: گوشت چرخ گردیده
  • ۲۰۰ گرم: تره
  • ۱ عدد: تخم مرغ
  • ۱ عدد: پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری: روغن
  • ۱ قاشق غذاخوری: رب گوجه
  • ۱ قاشق چای خوری: کره
  • به میزان لازم: نمک، فلفل
  • به میزان لازم: ادویه

دستور پخت عرایس نان گوشتی

  1. (خمیر نان را می توانید از نان وا ها هم تهیه کنید)، پیاز را رنده نموده و در روغن کمی تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه را در کمی آب حل کنید، نمک و فلفل بزنید.
  2. بگذارید مواد خنک گردد خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه خمیررا جدا باز کنید و روی هر تکه خمیر ۱ قاشق از مواد گوشت بریزید سپس خمیر را ببندید و دورش را فشار دهید و بگذارید خمیر تا نیم ساعت استراحت کند.
  3. زرده تخم مرغ رویش بمالید و سینی فر را چرب نموده و نان ها را در آن بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه خوب بپزد و طلایی گردد شا می توانید بعد از این که زرده تخم مرغ را زدید مقداری کنجد یا هر آنچه دوست دارید روی نان ها بریزید.

سلامتی عرایس نان گوشتی

در عرایس نان گوشتی غلات به عنوان تأمین کننده انرژی، دارای قسمتی از پروتئین ها و برخی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند اما تعیین گردیده مصرف نان هایی که آرد آنها به خوبی تخمیر نگردیده است به دلیل وجود ماده ای به نام فیتات در پوسته غلات مانع از جذب مواد معدنی به خصوص روی و کوتاهی قد می گردد. توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می گردد.

خواص عرایس نان گوشتی

نان ها جزو مواد گرم و تر می باشند.

نکته: نان لبنانیِ «برکات» نوعی نان دو لایه است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 375 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.