آتی کاوان پارس طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، فنجان قارچ و موزارلا را علاوه بر پیش غذا می توان به چشم یک فینگرفود هم نگاه کرد. این فنجان خوشمزه را یاد بگیرید و در مهمانی هایتان به عنوان یک پیش غذا یا فینگرفود خوشمزه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه فنجان قارچ و موزارلا

  • ۱ بسته خمیر هزارلا
  • ۱ عدد پیاز (نگینی خردشده)
  • روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
  • ۲۳۰ گرم قارچ (ورقه ای خردشده)
  • ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
  • یک سوم پیمانه گوجه فرنگی (نگینی خردشده)
  • ۱ قاشق سوپ خوری سرکه سفید
  • پیازچه (خردشده)
  • یک دوم پیمانه جعفری (پاک و خردشده)
  • ۱۱۰ گرم پنیر (دونیم شده) (خرید از دیجی کالا)
  • یک چهارم پیمانه فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده)

دستور تهیه فنجان قارچ و موزارلا

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.

خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس خمیرها را داخل قالب مافین قرار دهید و قالب ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. پس از این مدت، قالب ها را از فر خارج نموده و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا قالب ها خنک شوند.

پیاز را در تابه ای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف گردد سپس قارچ، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.

گوجه فرنگی و سرکه سفید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس پیازچه و جعفری را به تابه اضافه نموده و هم بزنید. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید. از مخلوط بالا، به اندازه یک قاشق چای خوری داخل خمیرها در قالب ریخته سپس پنیر موزارلا را روی آن ها بریزید و قالب ها را مجدداً ۷ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب گردد.

فنجان های قارچ و موزارلا را از فر خارج نموده، فلفل دلمه ای را روی آن ها بریزید و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 118 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.