آتی کاوان پارس طرز تهیه فیله مرغ استریپس - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از راحت ترین غذاهایی که در منزل می توانید درست کنید، فیله مرغ استریپس است. کافی است یک سری فوت و فن یاد بگیرید تا فیله مرغ استرپس ترد و پولکی و خوشمزه گردد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ استریپس

  • ۸ عدد فیله مرغ سولیکو
  • آرد به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر پاپریکا
  • پودر آویشن
  • زردچوبه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه فیله استریپس

ابتدا فیله های مرغ را باید داخل ادویه بخوابانید تا کمی مزه بگیرند؛ بنابراین ۲ لیوان آب، ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز، ۱ قاشق مرباخوری نمک، ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن را داخل یه کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس فیله های مرغ را داخل مواد بخوابانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال نگه داری کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید و مقداری آرد داخل آن بریزید. سپس نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا، و آویشن را به آرد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.

مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرد آغشته کنید. سپس یک کاسه آب کنار خود قرار دهید و فیله را داخل آب فرو ببرید. برای دو بار این کار را تکرار کنید؛ یعنی دوباره فیله ها را به آرد آغشته نموده سپس داخل آب فرو کنید.

برای سومین بار فیله را به آرد آغشته کنید. حالا برای این که فیله ها حالت پولکی شوند، با دو دست تان فیله را بگیرید و در خلاف جهت هم حرکت دهید. اینطوری آرد پولک پولک می گردد.

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد. فیله ها را داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرخ و طلایی گردد.

بعد از سرخ شدن فیله ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

نکات طرز تهیه

  • هنگام پولکی کردن خمیر سطح فیله مرغ، دست هایتان را مثل زمانی که میت بال درست می کنید به صورت دورانی بچرخانید.
  • هنگام مزه دار کردن آرد، از ادویه ها به نسبت آرد مصرفی تان بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 474 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.