آتی کاوان پارس طرز تهیه فیلو بلو با بلوچیز و پنیر خامه ای ویلی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، فیلو بلو با دو تا پنیر خوشمزه بلوچیز و ویلی درست می گردد. اگر عاشق غذاهای پنیردار هستید، طرز تهیه این غذای خوش طعم و آسان را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه فیلو بلو با بلوچیز و پنیر خامه ای ویلی

  • ۵۰ گرم پنیر بلوچیز کاله
  • ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای ویلی
  • ۳۰ گرم سبزیجات معطر
  • ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام
  • ۵۰ گرم ژامبون گوشت سولیکو
  • ۶ تا ۷ ساقه پیازچه
  • یک عدد تخم مرغ
  • ۵۰ گرم کره
  • ۶ ورقه خمیر فیلو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فیلو بلو با بلوچیز و پنیر خامه ای ویلی

تخم مرغ و پنیر خامه ای را داخل کاسه همزن بریزید. همزن را روی دور متوسط قرار دهید و مواد را آنقدر هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی به دست بیاید.

مایه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه ها را خرد نموده و به مایه اضافه کنید. ژامبون گوشت سولیکو را هم به صورت مربعی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سبزی های معطر را هم اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

یک عدد نان فیلو را داخل یک قالب گرد قرار دهید. از طریق یک قلموی آشپزی نان را با کره چرب کنید. به همین ترتیب سه عدد نان دیگر را هم چرب کنید و روی هم قرار دهید.

حالا مایه ای را که درست کردیم را روی چهارمین نان بریزید. پنیر بلوچیز را هم به صورت مکعبی خرد کنید و روی مایه بچینید. کمی خلال بادام هم روی مواد بریزید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب را ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید. روی فیلو بلو باید طلایی رنگ شده باشد.

روی فیلوبلو را با مقداری از همان سبزی معطر تزیین کنید.

نکات مهم برای طرز تهیه فیلو بلو

  • به جای کره، اگر مایل باشید می توانید از روغن زیتون هم بهره ببرید.
  • سبزیجات معطر داخل فیلو بلو دل بخواهی است. سبزیجات می تواند شامل پونه، نعناع جعفری و… باشند.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 307 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.