آتی کاوان پارس طرز تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، کرپ مانند یک نان نازک است که در وعده های مختلف غذایی می توانید از آن بهره ببرید. با اضافه کردن نمک به آن می توانید از این نان برای غذاهایتان اضافه کنید و با شیرین کردن آن می توانید برای استفاده در میان وعده ها آن را آماده کنید. تنوع غذاهایی که با کرپ می توانید تهیه کنید بسیار زیاد است و کاملا دستتان را باز می گذارد. ژامبون مرغ دودی محصولی لوکس با بافت و طعم دودی و منحصر به فرد است و مناسب برای انواع وعده های غذایی و تهیه انواع خوراک و ساندویچ است. کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو ترکیبی از کرپ و ژامبون مرغ دودی است که طعمی عالی را برای شما به ارمغان خواهد آورد و از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون مرغ دودی سولیکو

  • ۱ بسته ژامبون مرغ دودی سولیکو
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه شیر
  • سه چهارم پیمانه آرد
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن
  • سس مایونز به میزان لازم
  • ۳ عدد خیارشور رنده گردیده
  • یک دوم پیمانه پوره سیب زمینی
  • جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه مواد لازم برای تهیه فینگر فود کرپ ژامبون تیرنگ سولیکو

تخم مرغ، آرد، شیر و نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.

تابه را روی حرارت قرار داده و با قلم مو داخل آن را چرب کنید و مواد کرپ را در تابه بریزید و پس از طلایی شدن به سمت دیگر برگردانید.

پس از سرد شدن کرپ، یک لایه سس مایونز، یک لایه ژامبون مرغ دودی سولیکو و یک لایه پوره سیب زمینی مخلوط گردیده با خیارشور و جعفری را روی آن ریخته و سپس کرپ را رول کنید و دور آن سلفون بپیچید و پس از سرد شدن آن را برش بزنید تا به شکل رولت در آید. این غذا را می توانید در مهمانی هایتان به عنوان فینگرفود سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 121 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.