آتی کاوان پارس طرز تهیه لازانیا اسفناج مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، بعضی غذاها هستن که فقط کافیه برای یک بار درستشون کنی اونوقته که مطمئن میشی دیگه از این به بعد میرن تو لیست غذاهای محبوبت. مثل این لازانیای اسفناج که من امروز برای اولین بار توی عمرم درست کردمو دیگه به این راحتی ازش دست نمیکشم چون مزه اش حرف نداره پس اگه مثل من هوادار غذاهای گیاهی و سبزیجات مخصوصا اسفناج هستین حتما یه بار درستش کنین که عاشقش میشین.

مواد لازم برای تهیه لازنیای اسفناج

  • ۸ ورق لازانیا
  • ۶ پیمانه اسفناج تازه خرد گردیده
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده گردیده
  • ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا و لازانیا
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه لازنیا اسفناج

برای تهیه این لازانیا خوشمزه گیاهی ابتدا داخل یه قابلمه بزرگ آبی که کمی نمک و روغن داخلش ریختیم رو جوش میاریم و بعد ورق های لازانیا رو توش میذاریم تا برای حدود ۵ دقیقه بپزن و نرم بشن. گاهی ورق های لازانیارو با قاشق از هم جدا کنین و هم بزنین تا بهم نچسبن روغنی که داخل آب هست هم به نچسبیدن ورق ها یاری میکنه.

تا ورقای لازانیا آماده میشه پیاز رو خرد نموده و با روغن زیتون سرخ میکنیم تا نرم و طلایی بشه حالا اسفناج خرد نموده و سیر رنده گردیده رو هم اضافه نموده و با هم تفت میدیم.

به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا اسفناج نرم بشه و بپزه و حجمش رو از دست بده. بعد بهش به اندازه کافی نمک و فلفل هم اضافه میکنیم.

حالا کف یک ظرف نشکن مخصوص فر رو کمی چرب نموده و بعد یک ردیف ورق لازانیا کفش میچینیم. تعداد ورق لازانیا رو با توجه به اندازه ظرفتون انتخاب کنین. ولی این مقدار موادی که ذکر شد به اندازه ۸ ورق لازانیا هستش.

حالا ۱/۴ از کل مقدار سس پاستا رو روی ورق لازانیا پخش کنین. دقت کنین تا وقتی سس رو پختین بذارین تا آبش رو بکشه.

۱/۴ از کل اسفناج رو روی سس پخش کنین.

حالا ۱/۴ از کل پنیر رو هم روی اسفناج بپاشین.

حالا سه بار دیگه این مراحل رو تکرار کنین تا کلا چهار لایه داشته باشین.

در مرحله آخر روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا بپوشونین. حالا ظرف رو برای مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا بپزه و ۵ دقیقه نهایی گریل رو روشن کنین تا پنیرم طلایی بشه.

حالا لازانیا خوشمزه ما حاضره نوش جان …

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 492 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.