آتی کاوان پارس طرز تهیه لبوی خانگی خوش رنگ و طعم - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، با آمدن فصل پاییز، گاری های لبو فروشی با عطر و طعم و لبوهای قرمز خوش رنگ آدم را مدهوش می نمایند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه لبوی خانگی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه لبوی خانگی

  • ۶ عدد لبوی متوسط
  • ۵ قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه لبوی خانگی

ابتدا لبو ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.

یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته گردیده و آب آن ها کم می گردد.

در ادامه لبوها را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید.

طرز تهیه سوپ بورش

شکر را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه های لبو را داخل قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ گردیده و شکل شیره گردد.

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده گردیده و به صورت شیره در می آید. شیره ای که ته قابلمه می ماند، طعم لبو را محشر می نماید. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه چغندر با فر

چغندرها را بشویید و با پوست داخل فویل بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکاتی برای خوش رنگ و خوش طعم شدن لبو

نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آن ها را پوست بکنید چون رنگ لبو ها خارج گردیده و لبویی که می پزید، بی رنگ و رو می گردد.

پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی یاری می نماید. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر می خواهید لبویی که می پزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را از قلم نیاندازید.

حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده گردیده و شیره مانند گردد. این کار طعم لبو را بی نظیر می نماید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 297 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 2 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.