آتی کاوان پارس طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، آووکادو، میوه ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته ای نسبتا بزرگ است که پیش بینی می گردد نزدیک به ۱۰ هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می نموده است! هر ۱۰۰ گرم از آووکادو نزدیک به ۱۶۰ کیلوکالری انرژی، ۸٫۵۳ گرم کربوهیدرات، ۰٫۶۶ گرم قند، ۶٫۷ گرم فیبر، ۱۴٫۶۶گرم چربی، ۱۳٫۲ گرم چربی اشباع، ۸۰٫۹ گرم چربی تک زنجیره ای غیراشباع، ۸۲٫۱ گرم چربی چندزنجیره ای غیراشباع، ۲ گرم پروتئین، ۵ درصد ویتامین B1 ، پتاسیم، فسفر، منیزیم، ۴ درصد آهن، یک درصد کلسیم، مقداری ویتامین B2، B3، B5، B6 و ۶ درصد روی دارد.

برای این که از این همه ویتامین و مواد مغذی بهره مند شوید، قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه با آووکادو را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو با ما همراه باشید.

مواد مورد احتیاج برای تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

  • یک دوم بسته بیکن ایرلندی سولیکو
  • ۳ عدد آووکادو
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • پنیر چدار رنده شده به میزان لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه مافین آووکادو و بیکن ایرلندی سولیکو

ابتدا بیکن ایرلندی های سولیکو را خرد نموده و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. آووکادوها را از وسط نصف نموده، هسته آن را خارج کنید و در قالب مافین بچینید.

مقداری از گوشت آووکادو را با قاشق خالی کنید و در هر کدام یک عدد تخم مرغ بشکانید.

سطح تخم مرغ ها را با پنیر چدار رنده گردیده بپوشانید و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

سطح مافین، بیکن ایرلندی های خرد گردیده و سرخ گردیده سولیکو را بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم گردیده، قرار دهید.

بعد از ۱۵ دقیقه، مافین ها آماده اند. آن ها را در ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 304 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.