به گزارش آتی کاوان پارس، ماهی سالمون جز اون دسته از ماهی های محبوب به حساب میاد چون هم روش طبخ خیلی آسونی داره و از طرفی لذیذ هم هست و زیاد بوی زهم نمیده. در این مطلب میخوام طرز تهیه ماهی سالمون سرخ گردیده با سس لیمو رو بهتون یاد بدم که در مقدار روغن خیلی کمی میپزه و سرخ میشه و با یه سس لیمو خوش طعم مزه دار میشه و در نهایت با این دستور یه ماهی سالمون سرخ گردیده نرم و لطیف خواهین داشت …
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون با سس لیمو
- ۳ تکه ماهی سالمون
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
- ۱ قاشق غذاخوری روغن
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد نموده
- ۱ قاشق چایخوری سیر رنده گردیده
- ۲ عدد پیازچه خرد گردیده
- ۱ قاشق غذاخوری کره آب گردیده
- ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم نموده
- نمک و فلفل برای مزه دادن
مراحل تهیه ماهی سالمون با سس لیمو
برای تهیه این ماهی سالمون خوشمزه، سریع و آسون کافیه تا ابتدا هر دو طرف تکه های ماهی رو با نمک و فلفل مزه دار کنیم.
حالا روغن رو داخل یه ماهیتابه نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم وقتی ماهیتابه داغ شد تکه های سالمون رو داخل ماهیتابه میذاریم.
ماهی رو برای مدت ۱۵ دقیقه پخته و دو طرفش رو سرخ میکنیم برای هر طرف ۷ تا ۸ دقیقه کافیه.
حالا داخل یه کاسه آب لیمو، سیر رنده گردیده، کره آب گردیده و زعفران رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
بعد این سس رو روی ماهی ها میریزیم و ماهیا رو خوب زیرو رو میکنیم تا به سس آغشته بشن.
برای ۵ دقیقه دیگه ماهی هارو سرخ میکنیم تا سس جذبشون بشه و ماهی ها خوب مزه بگیرن.
در نهایت ماهی هارو با تکه های لیمو، گشنیز و پیازچه تزیین نموده و سرو میکنیم.
منبع: مجله الکترونیک دونفره