آتی کاوان پارس طرز تهیه ماهی سالمون با سس لیمو مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، ماهی سالمون جز اون دسته از ماهی های محبوب به حساب میاد چون هم روش طبخ خیلی آسونی داره و از طرفی لذیذ هم هست و زیاد بوی زهم نمیده. در این مطلب میخوام طرز تهیه ماهی سالمون سرخ گردیده با سس لیمو رو بهتون یاد بدم که در مقدار روغن خیلی کمی میپزه و سرخ میشه و با یه سس لیمو خوش طعم مزه دار میشه و در نهایت با این دستور یه ماهی سالمون سرخ گردیده نرم و لطیف خواهین داشت …

مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون با سس لیمو

  • ۳ تکه ماهی سالمون
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد نموده
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده گردیده
  • ۲ عدد پیازچه خرد گردیده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره آب گردیده
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم نموده
  • نمک و فلفل برای مزه دادن

مراحل تهیه ماهی سالمون با سس لیمو

برای تهیه این ماهی سالمون خوشمزه، سریع و آسون کافیه تا ابتدا هر دو طرف تکه های ماهی رو با نمک و فلفل مزه دار کنیم.

حالا روغن رو داخل یه ماهیتابه نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم وقتی ماهیتابه داغ شد تکه های سالمون رو داخل ماهیتابه میذاریم.

ماهی رو برای مدت ۱۵ دقیقه پخته و دو طرفش رو سرخ میکنیم برای هر طرف ۷ تا ۸ دقیقه کافیه.

حالا داخل یه کاسه آب لیمو، سیر رنده گردیده، کره آب گردیده و زعفران رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

بعد این سس رو روی ماهی ها میریزیم و ماهیا رو خوب زیرو رو میکنیم تا به سس آغشته بشن.

برای ۵ دقیقه دیگه ماهی هارو سرخ میکنیم تا سس جذبشون بشه و ماهی ها خوب مزه بگیرن.

در نهایت ماهی هارو با تکه های لیمو، گشنیز و پیازچه تزیین نموده و سرو میکنیم.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 436 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 2 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.