به گزارش آتی کاوان پارس، البته که ماکارونی یکی از غذاهایی است که طرز تهیه آن را اکثر افراد بلد هستند! اما با یاد دریافت بعضی از فوت و فن ها و استفاده از چاشنی های مختلف طعم این غذا بی نظیرتر خواهد شد. بنابراین با طرز تهیه ماکارونی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی
- ۴۰۰ گرم ماکارونی
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ نموده
- ۱۰۰ گرم سویا
- ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد گردیده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ عدد پیاز متوسط
- ۲۰۰ گرم قارچ خرد گردیده
- ۱ عدد سیب زمینی
- ۱ قاشق مرباخوری پودر آویشن
- ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
- نمک، زردچوبه و پودر فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی
ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.
پیاز را خرد نموده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کنید. سویا را آبکش نموده و کاملا آب آن را بگیرید.
سویا را داخل تابه بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ گردد. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض گردیده و بپزد.
پاپریکا و آویشن را اضافه نموده و دوباره حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و قارچ خرد گردیده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه نموده و مواد را تفت دهید تا مزه خامی رب گوجه گرفته گردیده و فلفل دلمه ای نرم گردد. مایه ماکارونی آماده است.
داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را نصف نموده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.
پس از ۶ دقیقه زمانی که ماکارونی ها نرم شدند آن ها را آبکش نموده و کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج گردد.
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی های حلقه گردیده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام گردد.
مقداری پودر آویشن روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ماکارونی دم بکشد.
منبع: کتاب کاله