آتی کاوان پارس طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، برای تهیه مربای سیب گلاب درسته خوشمزه میتوان از سیب گلاب ریز با پوست یا بدون پوست استفاده کرد. طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته را بخوانید.

از دیرباز یکی از راه های نگهداری طولانی مدت میوه ها، پخت مربا بوده است. برای پخت مربا میوه درسته یا خرد شده، با پوست یا بدون پوست را با آب و شکر می پزند و درون ظروف شیشه ای در بسته می ریزند. به این ترتیب، می توان برای مدت طولانی آن ها را در جای خنک نگهداری کرد.

تقریبا با تمام میوه ها می توان مربا تهیه کرد که از جمله خوشمزه ترین آن ها می توان به مربای توت فرنگی، مربای به، مربای زرشک، مربای زغال اخته، مربای ریواس، مربای زنجبیل، مربای هویج و… اشاره نمود.

قبلا طرز تهیه مربای سیب را به شما آموزش داده ایم، در اینجا طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب گلاب

سیب گلاب ریز ۱ کیلوگرم
آب ۳ لیوان
شکر ۵ لیوان
گلاب نصف استکان
زعفران به میزان لازم
آبلیمو نصف استکان

طرز تهیه مربای سیب گلاب

  1. برای تهیه مربای سیب گلاب ابتدا داخل یک ظرف عظیم آب بریزید ونصف لیوان آبلیمو یا سرکه داخل آن بریزید وکنار بگذارید.
  2. سیب ها را پوست گرفته و یا با پوست، با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز و یا ابزار لوله ای مخصوص، دانه های سیب ها را خالی کنید اما مواظب باشید چوب ته سیب حدا نگردد.
  3. سیب ها را پس از خالی کردن، داخل ظرف آب و آبلیمو قرار دهید تا تیره نشوند.
  4. حالا ۳ لیوان آب و ۵ لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید. بهتر است قابلمه ای که برای پخت مربا استفاده می کنید، لعابی باشد.
  5. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل گردد.
  6. وقتی چند جوش زد، آب سیب ها را خالی کنید و سیب ها را داخل شیره بریزید و با شعله کم بگذارید سیب ها پخته شوند و شیره قوام بیاید.
  7. در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن بگیرید.
  8. حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه؛ بسته به میزان شعله زمان برای پخت ضروری است که این زمان برای سیب های پوست نگرفته بیشتر می گردد.
  9. برای خوش رنگتر شدن مربا، در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران دم نموده اضافه کنید.
  10. همچنین برای معطر شدن مربا، نصف لیوان گلاب در مراحل پایانی پخت به مربا اضافه کنید.

نکته:

  • برای نکته تهیه مربای سیب گلاب می توانید سیب ها را خرد کنید اما از آنجا که این نوع سیب ریز و نقلی است، بسیاری از افراد از سیب درسته برای تهیه این مربا استفاده می نمایند.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری آب لبو داخل مربا بریزید تا رنگ زیباتری داشته باشد.

منبع: ستاره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 464 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 24 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.