آتی کاوان پارس طرز تهیه مرغ لیمویی با بلغور گندم - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پروتئین، مهم ترین ماده مغذی است که بدن ما به آن احتیاج دارد. غذایی که این بار می خواهیم به شما آموزش دهیم، منبع خوبی از پروتئین های حیوانی و گیاهی در کنار هم است. با طرز تهیه مرغ لیمویی خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ لیمویی

  • ۱ عدد ران مرغ
  • ۱ عدد لیموترش
  • ۱ قاشق چای خوری پوست لیموی رنده گردیده
  • ۱ حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۱ قاشق چای خوری جعفری
  • نصف قاشق چای خوری آویشن
  • ۲ قاشق سوپ خوری آرد
  • ۳۰ گرم
  • ۲ پیمانه استاک مرغ
  • ۱۰۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • بلغور گندم پخته مقداری برای سرو
  • سبزیجات بخارپز مقداری برای سرو

طرز تهیه مرغ لیمویی

ابتدا ران مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید. مقداری نمک و فلفل روی مرغ بپاشید.

جعفری را ریز خرد کنید و روی مرغ بریزید. ۱ حبه سیر را هم رنده کنید و به همان صورت خام روی مرغ بریزید. یک دوم قاشق چای خوری آویشن هم اضافه کنید. سپس به اندازه یک قاشق چای خوری، پوست لیمو را روی مرغ رنده کنید و آب همان لیمو را روی مرغ بچکانید.

مقداری روغن داخل تابه بریزید. ۳۰ گرم کره هم داخل تابه بیندازید و شعله را روشن کنید تا کره کاملا آب گردد. ۲ قاشق سوپ خوری آرد روی مرغ بپاشید و بلافاصله دو طرف مرغ را داخل تابه سرخ کنید.

در این مرحله استاک مرغ را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید. بعد از این که مرغ کاملا پخت، آن را از تابه خارج کنید. دوباره مقداری فلفل و آبلیمو به استاک مرغ اضافه کنید. در این مرحله خامه را اضافه نموده و از طریق یک قاشق مایه سس را هم بزنید تا یکدست گردد. مرغ را داخل تابه قرار دهید تا کمی داخل سس بماند.

مرغ لیمویی آماده است. داخل یک ظرف مناسب بلغور گندم پخته گردیده را سرو نموده، مرغ را روی بلغور قرار دهید و در آخر سس را روی مرغ بریزید. مقداری سبزیجات پخته گردیده هم کنار ظرف قرار دهید و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 274 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.