به گزارش آتی کاوان پارس، مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و برشی است. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی
- نصف پیمانه نشاسته
- ۷ پیمانه آب
- ۳ پیمانه شکر
- نصف پیمانه روغن مایع
- به مقدار لازم خلال بادام
- به مقدار لازم خلال پسته
- به مقدار لازم زعفران آب نموده
- ۴ قاشق غذاخوری گلاب
- هل به مقدار لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی
ابتدا نشاسته را با ۲ پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس ۵ پیمانه آب باقیمانده را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دئم هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد.
صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.
طرز تهیه دسر مهلبیه
۲ ساعت بعد دانه های هل را اضافه نموده و بعد از گذشت ۲ ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب نموده را به مواد اضافه کنید.
۲۰ دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه نموده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب نموده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد گردد، سپس برش دهید.
منبع: کتاب کاله