آتی کاوان پارس طرز تهیه مسقطی شیرازی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و برشی است. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

  • نصف پیمانه نشاسته
  • ۷ پیمانه آب
  • ۳ پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • به مقدار لازم خلال بادام
  • به مقدار لازم خلال پسته
  • به مقدار لازم زعفران آب نموده
  • ۴ قاشق غذاخوری گلاب
  • هل به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی شیرازی

ابتدا نشاسته را با ۲ پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس ۵ پیمانه آب باقیمانده را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دئم هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد.

صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.

طرز تهیه دسر مهلبیه

۲ ساعت بعد دانه های هل را اضافه نموده و بعد از گذشت ۲ ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب نموده را به مواد اضافه کنید.

۲۰ دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه نموده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب نموده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد گردد، سپس برش دهید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 337 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.