آتی کاوان پارس طرز تهیه موساکا با پنیر موزارلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگر بادمجان دوست باشید، حتما نام موساکا را هم شنیده اید. غذایی که بر پایه بادمجان تهیه می گردد و از کشورهای عثمانی به سراسر دنیا سفر نموده است. در ادامه این مطلب، طرز تهیه موساکا با پنیر موزارلا را برایتان توضیح می دهیم. غذایی کامل که برای آماده کردنش به زمان زیادی احتیاج ندارید.

مواد لازم

  • بادمجان: ۴ عدد
  • پنیر موزارلا گیلاسی کاله: ۳۰۰ گرم
  • مایه ماکارونی: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه موساکا با پنیر موزارلا

ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش داده، ده دقیقه در آب سرد قرار دهید و بعد از آبکش و خشک کردن، آنها را در روغن سرخ کنید.

همزمان با سرخ شدن بادمجان ها، گوشت چرخ نموده را به صورت مایه ماکارونی آماده کنید.

قارچ را حلقه ای خرد نموده و تفت دهید تا آب آن کشیده گردد. وقتی مایه گوشتی تان حاضر شد، پیازهای سرخ شده را هم به آن اضافه کنید.

آرد را در مقداری کره تفت دهید؛ سپس شیر و نمک و فلفل را اضافه نموده و آنقدر هم بزنیم تا به غلظت فرنی برسد و سس بشامل آماده گردد.

کف یک ظرف پیرکس یا هر ظرف مخصوص فر را چرب کنید و یک لایه از بادمجان های حلقه شده را بچینید و لایه بعدی مواد گوشتی و قارچ ها را بریزید، روی گوشت ها سس بشامل ریخته و روی مواد یک لایه پنیر موزارلا گیلاسی بچینید. همین کار را یک لایه دیگر تکرار کنید و روی ظرف را کاملاً با پنیر پر کنید.

موادی که لایه لایه در ظرف چیده اید را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه یک ربع گرم نموده اید قرار دهید. برای آماده شدن موساکا با پنیر موزارلا، به ۳۰ دقیقه زمان دیگر هم احتیاج دارید تا مواد در فر کاملا بپزند و روی پنیر هم طلایی گردد.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 415 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.