آتی کاوان پارس طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی با پنیر لبنه شکلاتی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، بعضی ها نان خامه ای صدایش می نمایند و بعضی ها شیرینی نارنجکی. اما اسمش هر چه که باشد، سالهاست که یکی از محبوب ترین شیرینی های قنادی هاست. در این مطلب، شیوه متفاوتی را برای تهیه نان خامه ای سنتی به شما معرفی می کنیم. طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی را این بار با پنیر شکلاتی با شما در میان می گذاریم. امتحانش کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • شیر: ۱/۵ پیمانه
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۷۰ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • بکینگ پودر: یک سوم قاشق مرباخوری
  • وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ سر انگشت
  • خامه قنادی: ۱ پیمانه
  • پنیر شکلاتی: ۱ پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی

ابتدا همه مواد را برای چند دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید تا با هم، هم دما شوند. در همین زمان، فر را هم روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم و آماده پخت گردد.

آرد را الک کنید و بکینگ پود و نمک را هم همراه با آن الک کنید.

کره و شیر را در یک شیرجوش یا قابلمه نچسب ریخته و روش شعله ملایم بگذارید. اگر در خانه شیر ندارید، یا می خواهید نان خامه ای تان را برای زمان طولانی تری در یخچال نگه دارید، می توانید به جای شیر از آب بهره ببرید.

بعد از قل قل کردن شیر از کناره ظرف و ذوب شدن کره، آرد را به آن اضافه کنید و به سرعت با قاشق چوبی مواد را هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی درست گردد. یادتان نرود که این مواد را باید روی حرارت ملایم هم بزنید.

وقتی خمیر به خوبی ترکیب شد و وسط قابلمه نهاده شد، آن را در ظرف دیگری قرار دهید و منتظر بمانید تا کمی خنک گردد. حدود ۵ دقیقه انتظار برای کاهش دمای خمیر کافی است. ریزه کاری هایی از این دست را در هنگام اجرای طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی نباید فراموش کنید.

حالا وقت اضافه کردن تخم مرغ هاست. آنها را دانه دانه در ظرف بشکنید و آرام و دقیق، با خمیر مخلوط کنید. می توانید برای این کار از همزن برقی هم بهره ببرید. اما درجه همزن شما، باید روی کمترین مقدار باشد.

وقتی خمیر یکدستی به دست آمد، وانیل را اضافه و با مواد مخلوط کنید.

یک ماسوره ساده یا شکوفه ای را در قیف قرار دهید و خمیر را در قیف بریزید. کف سینی فر هم کاغذ روغنی بگذارید تا خیالتان از چسبیدن مواد راحت باشد. حالا خمیر را به شکل گردی های نه چندان بزرگ روی کاغذ روغنی بریزید و بین گردی ها، فاصله مناسبی را در نظر بگیرید.

شکل ریختن خمیر بسته به سلیقه شما دارد. اگر دوست داشتید، می توانید نان خامه ای تان را به شکل مستطیلی بریزید.

حرارت فر شما در زمان پخت هم باید ۲۲۰ درجه سانتی گراد باشد. حرارت پایین، نان خامه ای ها را خراب می نماید.

بعد از گذشت حدود ۳۰ دقیقه، وقتی نان خامه ای ها به خوبی پف کردند، دمای فر را به ۱۸۰ درجه برسانید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

در همین زمان، پنیر خامه ای شکلاتی را با همزن برقی بزنید تا کمی باز گردد، سپس آن را با خامه قنادی مخلوط نموده و در قیف بریزید.

وقتی که پخت کامل شد، سینی را از فر بیرون بیاورید و به نان ها برای خنک شدن فرصت دهید. سپس با چاقوی اره ای، کف نان خامه ای ها را سوراخ کنید و با قیف، ترکیب پنیر شکلاتی و خامه را داخل نان خامه ای ها بریزید.

می توانید روی نان خامه ای را با شکلات تخته ای آب شده به روش بن ماری، تزیین کنید. ما در نوشتن طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی روش خاصی را برای تزیین کردن به شما پیشنهاد نمی کنیم و این کار را به سلیقه خودتان واگذار می کنیم.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 375 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.