آتی کاوان پارس طرز تهیه نان فطیر اراک - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، نان فطیر از جمله لذیذترین نان های محلی در ایران است که در جاهای مختلف طرز پخت و متفاوتی دارند.

مواد لازم برای تهیه نان فطیر اراک

  • ۳۰۰میلی لیتر شیر
  • ۳۰۰ گرم شکر
  • ۱۰۰ گرم روغن مایع
  • ۷۵۰ گرم آرد گندم
  • یک دوم قاشق چایی خوری مایه خمیر فوری
  • یک دوم قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
  • زعفران، پودر هل و گلاب به میزان لازم
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • کنجد به میزان لازم
  • سیاه دانه یا خرفه کمی برای روی نان

طرز تهیه نان فطیر اراک

شیر، شکر، روغن مایع، آرد گندم، خمیر مایه و بیکینگ پودر را درون ظرفی بریزید و آن ها را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. وقتی خمیر یکنواختی به دست آوردید آن را در نایلون قرار دهید تا استراحت کند. بعد از گذشت یک ساعت خمیر را به قطر ۱ سانتی متر به صورت بیضی یا گرد پهن کنید. تخم مرغ، گلاب و زعفران ساییده گردیده را با هم مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.

کمی از دانه های کنجد و سیاه دانه روی آن بریزید و آن را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت این نان ضروری است حرارت فر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد و نان را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 346 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.