به گزارش آتی کاوان پارس، نان فطیر در واقع به نانی می گویند که به خمیر آن خمیر مایه نزنند و خمیر ور نیامده باشد. در نواحی مختلف کشورمان این نان را به نحوه های گوناگون می پزند و در بعضی از شهرها حتی به آن خمیر مایه هم می زنند.
مواد لازم برای تهیه نان فطیر همدان
- یک کیلو آرد سبوس دار
- دو پیمانه شیر
- نصف پیمانه شکر
- یک عدد زرده تخم مرغ
- چند حبه هل
- کنجد یا زیره مقداری برای تزیین
- گلاب به میزان لازم
طرز تهیه نان فطیر همدان
آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب درون ظرفی بریزید و بعد از مخلوط کردن آن ها را خوب با هم ورز دهید تا به صورت خمیر در آید. آرن را حدود دو تا سه ساعت کنار بگذارید تا خمیر آن عمل آید. سپس آن را پهن کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن هم بزنید و به وسیله فرچه روی خمیر بمالید. کمی کنجد یا زیره روی آن بپاشید و آن را داخل فر قرار دهید. این نان سنتی اگر در تنور پخته گردد بسیار خوشبو و معطر خواهد شد.
منبع: کتاب کاله